Düğün Dernek 2 Sünnet

Düğün Dernek 2 Sünnet
2013 yılında beyaz perdeye ilk yansıdığında kimsenin beklemediği bir rekora imza atmayı başaran Düğün Dernek filmi vizyona girdiği Cuma gününden Pazartesi gününe kadar 327 bin kişinin izlemesi ile gişe başarısı yakalamış ve bu başarıyı da daha sonra 4 milyon 400 bin kişi ile sürdürürken vizyonda kaldığı 14 haftanın bitiminde de 6 milyon 694 bin 395 kişiyi sinema salonlarında ağırlamayı başarmıştı.
Böylesine başarılı bir yapımın devamı olan adlı film de 04 Aralık 2015 tarihinde sevenlerinin ve meraklılarının karşısına çıkmak için geri sayımı başlattı. Yapımcı koltuğunda BKM Filmin yer aldığı filmin senaryo ve yönetmen koltuğunda yine Selçuk Aydemir yer alıyor.

Değişik tiplemeler ve komik diyaloglar eşliğinde seyredenleri eğlenmekten kırıp geçirme iddiasında olan yapımda yine Murat Cemcir ve Ahmet Kural üslupları ile döktürecek ve komik bir film ile karşımıza çıkacaklar. Farklı, esprili, komik, keyifli ve eğlenceli bir komedi yapımı olan filmi siz de sitemizde yip, kaliteli bir şekilde full olarak evinizin konforunda seyretme şansını yakalayabilirsiniz. Baş rollerini Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in paylaştıkları yapımda usta oyuncu Rasim Öztekin de yer alırken, ekibe İnan Ulaş Torun, Devrim Yakut, Barış Yıldız ve Şinasi Yurtsever de eşlik ediyor.

Komedi yapımın ilki olan Düğün Dernek filminde İsmail yurt dışından gelen oğlunu köyünde imece şeklinde evlendirirken, şimdi de bu evlilikten dünyaya gelmiş çok sevdiği torunu için sünnet düğünü hazırlığı yapacak. Oldukça komik ve eğlenceli yapım için kolları sıvayan ekip yeniden bir araya gelerek, takipçilerine ve sevenlerine muhteşem bir film ile hazırlık yapıyorlar. Filmden önce çıkan fragman ve posterleri de meraklılarınca takip edilen film beyaz perdeye ilk kez 2013 tarihinde yansımıştı. Çok beğenilen ve internette yayınlanan filmleri de rekorlar kıran Sivas güzellemesi Düğün Dernek filmi Orta Anadolu'nun bir köyünde 4 arkadaş bir araya gelerek imece usul bir düğün meydana getirmişlerdi.

Düğünde her şeyi birbirine karıştıran ve komik bir macera meydana getiren ekibin bu yapımını da çok beğeneceksiniz. Son derece merak edilen ilk fragmanı yayınlandığı saatten 72 saat sonra 650 bin kişiye ulaşmıştı. Başarı çıtasını bir şekilde belirleyen bu rakamlar filmin gişede de yine beklenenden fazla seyirciye ulaşacağının sinyallerini vermiş oldu. Siz de fragmanı bile rekor kıran yapımı ve fragmanını sitemizde bulup, keyifle seyredebilirsiniz. Ahmet Kural ve Murat Cemcir ile ilk kez İşler Güçler adlı dizide tanınmış ve ikiliyi çok beğenilmişti. Güzel projelerde bir araya gelen ikili daha sonra bir dizi ve bir film projesi ile de yine aynı başarıyı yakaladı. Kardeş Payı adlı dizi biter bitmez de yeni film ile karşımıza çıkıyorlar.