Van'daki ters ev oldukça ilgi görüyor

Van'daki ters ev oldukça ilgi görüyor
Son dönemde her ilde moda haline gelen ve Van’ın İpekyolu Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda inşa edilen ters ev, büyük ilgi görüyor. Çocuklarıyla birlikte buraya giden aileler fotoğraf çektirerek sosyal medya hesaplarında yayınlıyor.

Şerefiye Mahallesi'nde yapılan İpek Park içerisinde yer al 2 katlı ev eşyaların tamamının taban yerine tavanda olması nedeniyle oldukça ilgi çekiyor. İpekyolu Belediyesi tarafından Ağustos ayında hizmete açılan ters ev vatandaşlarında ilgi odağı oluyor. Televizyonda görmeye alışık olduğumuz ve her ilde yapılmaya başlanan ters evde herşey tersine görünüyor. Özellikle çocukların ilgisini çeken ters eve aileleriyle gelen çocuklar bol bol fotoğraf çekmeyi de ihmal etmiyor. 

İçindeki tüm malzemesiyle ters olan evi görmeye gelenler, bol bol fotoğraf çekiyor. Aileleriyle birlikte parka gelen vatandaşlar, bu görsel şölen nedeniyle İpekyolu Belediyesine teşekkür ederken bu tür güzel ve anlamlı çalışmaların bundan sonra da kentte kazandırılması gerektiğini söyledi.