Orhan’dan Başkan Vekili Cemil Öztürk’e ziyaret

Orhan’dan Başkan Vekili Cemil Öztürk’e ziyaret
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan ve Kahramanmaraş Mv.Sevde Bayazıt Kaçar, İpekyolu Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk'ü Makamında ziyaret edip belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan ve Kahramanmaraş Mv.Sevde Bayazıt Kaçar, İpekyolu Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk'ü Makamında ziyaret edip belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Oldukça sıcak bir atmosferde gerçekleşen ziyaret boyunca Başkan Vekili Öztürk, İpekyolu’nda hayata geçirilecek projeler hakkında Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan’a bilgi verdi. Projelerin yanı sıra Fen İşleri Müdürlüğünün Cumhuriyet, Cevdetpaşa, Buzhane ve Esenler Mahallelerinde başladığı toplamda 14 Km'lik BSK asfalt yol kaplama çalışmaları ve  İpekyolu İlçesinde  yaptığı ve yapmayı planladıkları diğer fiziki düzenlemeler hakkında bilgiler aldı. Ayrıca yakın zamanda hizmete girecek olan Engelsiz Yaşam Akademisi hakkında bilgiler aldı.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan ve Kahramanmaraş Mv.Sevde Bayazıt Kaçar, ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyet dile getiren Başkan Vekili Cemil Öztürk’e çalışmalarında başarılar dilediler.