İpekyolu Belediyesinden 154 Okula Spor malzemesi desteği

İpekyolu Belediyesinden 154 Okula Spor malzemesi desteği
Sağlıklı nesiller yetiştirmek, gençleri spora özendirmek ve genç yetenekleri keşfetmek için “Spor İpekyolumuza İyi Gelecek” projesi kapsamında, İpekyolu Belediyesi tarafından ilçe sınırları içindeki 154 okula, 12 Nisan Çarşamba günü Merkez İmam Hatip Lisesi Spor Salonu’nda spor malzemesi dağıtımı yapıldı.

İpekyolu Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk’ün ev sahipliğinde gerçekleşen spor malzemeleri ve araç gereç dağıtım töreninde okullara masa tenisi ve badminton malzemeleri, futbol, basketbol, voleybol, hentbol topları, antrenman yeleği gibi malzemelerin yer aldığı setler hediye edildi.

 

Düzenlenen programa  İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, ilçede bulunan kurum amirleri, öğretmen, öğrenci ve aileleri katıldı İpekyolu Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk törende yaptığı konuşmasında, belediye olarak her alanda yeni çalışmalar yürüttüklerini belirterek, " İpekyolu Belediyesi olarak eğitime ve spora verdiğimiz destekler devam ediyor. Bu desteklerden bir tanesi olan okulumuza spor malzemeleri dağıtımını bugün gerçekleştiriyoruz. Bu bir başlangıçtır. Eğitime desteklerimiz devam edecektir. Bizler öğrencilerimize sadece eğitim alanında değil gerek spor alanında gerekse de sanatsal alanda bir şeyler vermek istiyoruz. Bunları yaparken öğrencilerimizin kötü alışkanlıklardan da uzaklaşmalarını sağlayacak çalışmalar yapmaktayız" dedi.

İpekyolu Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, okul bahçelerine açık spor alanları yapılacağının, bazı okullarda mini kapalı spor alanlarının ve özellikle kırsaldaki okullardan başlamak üzere her okula bir tenis masası kazandırılacağının müjdesini verdi.