İpekyolu Belediyesi'nden asfalt çalışmaları devam ediyor

İpekyolu Belediyesi'nden asfalt çalışmaları devam ediyor
İpekyolu ilçesine bağlı mahallelerde, fiziki düzenleme çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda İpekyolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Yalı Mahallesi Erzurum 4. Sokak ve Esenler Mahallesi Okul Sokakta sıcak asfalt çalışması yapıldı.

- Çalışmaları yerinde inceleyen İpekyolu Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, yaptıkları hizmetlerden ötürü İpekyolu Belediyesine teşekkür eden Mahalle sakinleri ile sohbet etti ve miniklere hediyeler dağıttı. Yalı Mahallesi Muhtarı Alaaddin Sağınç, yapılan hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek mahalle halkı adına İpekyolu Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk’e teşekkür etti.

Başkan Vekili Cemil Öztürk, çalışmaların ardından Esenler Mahallesinde bulunan Şehit İsmail Öztürkçü Anadolu Lisesini ziyaret etti. Öğrencilerin ilgisi ile karşılanan Başkan Öztürk, öğrencilerle sohbet etti. Okul öğretmenleri ile görüşerek öğrencilerin dersleri hakkında da bilgi aldı. Daha sonra okul bahçesinde beden eğitimi dersinde voleybol oynayan öğrencilerin yanına giderek onlarla kısa bir voleybol maçı oynadı.