İpekyolu Belediyesi her mahalleye bir muhtarlık binası yapacak

İpekyolu Belediyesi her mahalleye bir muhtarlık binası yapacak
İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, ilçede görev yapan merkez mahalle muhtarları, Plan Proje ve Muhtarlık Müdürlüğü ile konferans salonunda sosyal mesafeye uygun bir şekilde toplantı düzenledi

Toplantıda İpekyolu ilçesine bağlı 50 mahallede yapılması planlanan muhtarlık ofislerinin müjdesi verilerek muhtarlarımızın daha verimli ve kaliteli hizmet sunabileceği hedeflenen ofislerin tanıtımı yapıldı.

Toplantıda konuşma yapan Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, “Bu sıkıntılı dönemde sadece merkez mahalle muhtarlarımızın birkaçını toplantıya çağırabildik. Bu süreçte sizlere müjde verelim dedik. Ben mahalle ziyaretlerimde hiçbir muhtarın ofisinin olmadığını gördüm. Olanlarda derme çatma yerlerde hizmet veriyor. Plan Proje Müdürlüğümüzde çalışan arkadaşlarımızla çalışma yaparak muhtarlarımıza yakışır ofisler yapmaya karar verdik. Sunumunu izleyeceğiniz ofislerimizi ilk olarak merkez mahallemizde eş zamanlı olarak yapmayı ve bu sene bitirmeyi planlıyoruz. Daha sonra kırsal mahallelerimizden büyük olandan başlayıp muhtarlık ofislerimizi tüm mahallelerimize yapmayı hedefliyoruz.  İzleyeceğiniz projenin slayt ve videoların sonunda sizlerin önerilerini ve fikirlerinizi almak istiyorum” dedi.

İpekyolu mahalle muhtarları hazırlanan muhtarlık ofisi projesi karşısında İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan’a ve çalışma ekibine teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdi. Toplantı muhtarlarımızla yapılan fikir alışverişi ve değerlendirmeler ile son buldu.