Başkan vekili Aslan Halilağa mahallesi sakinlerini dinledi

Başkan vekili Aslan Halilağa mahallesi sakinlerini dinledi
Van’ın İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, Halilağa mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Belediye Başkan V. Aslan, “Mahallelerimizde periyodik olarak toplantılar yapıyoruz. İlçe sakinlerini dinliyoruz. Amacımız İlçemizdeki vatandaşlarla birlikte güzel projeler hayata geçirmek” dedi.

 

 

“VATANDAŞLAR TALEP VE ÖNERİLERİNİ DİLE GETİRDİ”

Kaymakam ve Belediye Başkan V. Sinan Aslan, ilçenin farklı noktalarına ziyaretler gerçekleştirerek mahalle sakinleriyle buluşmaya devam ediyor. Bu kez Halilağa Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan V. Sinan Aslan, mahalle sakinleriyle bir sitenin bahçesinde bir araya geldi. İpekyolu Belediyesi tarafından yapılan hizmetleri anlatan Aslan, vatandaşlardan gelen talep, istek ve önerileri dinledi. Gerçekleşen toplantıda ayrıca 1 belediye başkan yardımcısı ile bazı müdürler, birim sorumluları da hazır bulundu.

 

 

BAŞKAN V. ASLAN: AMACIMIZ VATANDAŞLARLA BİRLİKTE GÜZEL PROJELER HAYATA GEÇİRMEK

Muhtar Mehmet Ogün ve mahalle sakinleri tarafından karşılanan Başkan V. Aslan, vatandaşlarla çay içerek hasbıhal etti. İpekyolu’nda bazı mahallelerin son zamanlarda çok büyüyüp, kalabalıklaştığını anlatan Başkan V. Aslan, “Van gün geçtikçe büyüyor, kalabalıklaşıyor, biz de belediye olarak çalışmalarımızı bu yoğunluğa göre sürdürüyoruz. Mahallelerimizde periyodik olarak toplantılar yapıyoruz. İlçe sakinlerini dinliyoruz. Amacımız İlçemizdeki vatandaşlarla birlikte güzel projeler hayata geçirmek. Van’ın merkezini temsil eden en büyük ilçeyiz. Sorumluluk alanımız gerçekten çok geniş. Halilağa mahallemizde ilçemizin büyük mahallelerinden, yine popüler caddelerden olan Gölbaşı caddesi burada bulunuyor. İstiyorum ki ilçemizle, mahalle ve semtlerimizle ilgili genel sorunları konuşalım. Burada talepleri, önerileri, istekleri dinledim. Mahallenin temizliği, çöplerin durumu ve yeşil alanla ilgili talepler, öneriler var. Belediyemizin sorumluluğunda olan konulara el atıyoruz ve atmaya devam edeceğiz. İlçemizde çok büyük projeleri bir bir hayata geçiriyoruz. İlgili birim müdürleri ile bütün bu konuları görüşüyoruz. Gerekli talimatları veriyorum. Ama VASKİ ile Büyükşehir Belediyesi ile ilgili konular, talepler oluyor. Belediyemizin yetki alanında olmayan konularla ilgili bir şey söyleyemeyiz. Mahalle sakinlerimiz bu konularla ilgili o kurumlara ulaşmalılar” dedi.

Başkan V. Aslan, daha sonra site içerisindeki çocuklara çeşitli oyuncaklar dağıtarak, vatandaşlara da teşekkür ederek mahalleden ayrıldı.