Kaymakam Yaşar’dan festival komitesine teşekkür belgesi

Kaymakam Yaşar’dan festival komitesine teşekkür belgesi
Van’ın Erciş ilçesinde 3-5 Haziran 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilen 7. Uluslararası İnci Kefali Göçü Kültür ve Sanat Festivali’nin düzenlenmesinde emeği geçenlere Kaymakam Mehmet Şirin Yaşar tarafından teşekkür ve başarı belgesi verildi.
Erciş'te yapılan 7. Uluslararası İnci Kefali Göçü Kültür ve Sanat Festivali’nin ardından, festival komitesi Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda bir araya geldi. Programda, Kaymakam Mehmet Şirin Yaşar tarafından festivalin genel değerlendirmesi yapıldı. İlçenin tanıtımında son derece önem taşıyan ve başarılı bir şekilde gerçekleştirilen festivalde yoğun çaba gösteren ve emeği geçen herkese şükran duygularını ifade eden Kaymakam Yaşar, gelecek yıl düzenlenecek olan festival çalışmalarını ise şimdiden başlatacaklarını söyledi.

Programda, festivalde görevli olan kaymakamlık personeline, 108. Topçu Alay Komutanlığı görevlilerine, Erciş Açık Ceza İnfaz Kurumu görevlilerine, özel güvenlik şirketi çalışanlarına, basın mensuplarına, sahne sunumunda ve festivalin kusursuz bir şekilde düzenlenmesinde emeği geçenlere Kaymakam Yaşar tarafından belge takdiminde bulunuldu. Program hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.