Edremit TOKİ"lere mobil Türk Telekom aracı hizmeti

Edremit TOKİ"lere mobil Türk Telekom aracı hizmeti
Van’ın Edremit İlçesinde Erdemkent, Esentepe ve Erenkent mahalle sakinleri başta olmak üzere vatandaşların tüm PTT işlemlerini gerçekleştirebilecekleri Mobil PTT aracı hizmet vermeye başladı.

Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, belediye hizmetlerinin yanı sıra vatandaşların çeşitli taleplerinin giderilmesi noktasında da kurumlar arası köprü oluşturmaya devam ediyor. Vatandaşların, Edremit merkezde bulunan PTT şubesinin bir çok mahalleye uzak oluşundan dolayı Esentepe, Erdemkent ve Erenkent mahallelerinde hizmet verecek olan bir şubenin kurulması talebi çözüme kavuşturuldu. Talepler doğrultusunda konu ile ilgili Van PTT Baş Müdürlüğü ile görüşmelerde bulunan Başkan Say, yaşanan talebin çözülmesi noktasında fikir alışverişinde bulundu. Kısa sürede TOKİ’lere hizmet verecek bir noktaya mobil aracı servis edilirken, vatandaşların tüm işlemlerinin yapmalarına olanak sunuldu. 

      Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, Edremit TOKİ’ler bölgesi başta olmak üzere ilçede bulunan tüm vatandaşlara hizmet verecek olan mobil aracın vatandaşlara hayırlı olmasını diledi. Başkan Say, “Mobil aracımız, TOKİ’ler kavşağımızda bulunan Fen İşleri Müdürlüğümüz garajında konuşlandırılmıştır. Burada her gün mesai saatleri içerisinde hizmet verecektir. Vatandaşlarımız, Mobil PTT ile havale, çek işlemleri, posta, kargo, kredi kartı tahsilatı, anlaşmalı kurumlara ait elektrik ve su tahsilatları gibi merkez ve şubelerde gerçekleştirilen tüm işlemlerin yapılabilecekler. Vatandaşlarımızın talebinin anında karşılanarak çözüme kavuşturulmasında gerekli hassasiyeti gösteren Van PTT Baş Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum” dedi.