Edremit Kaymakamı Atif Çiçekli Van ESOB ziyaret

Edremit Kaymakamı Atif Çiçekli Van ESOB ziyaret
Edremit Kaymakamı Sayın Atif ÇİÇEKLİ Van Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ‘ ne (ESOB) nezaket ziyaretinde bulundu.  

Van Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği‘ni ziyaret ederek Yönetim Kuruşu Üyeleri ile bir araya geldi. Ziyarette VESOB Başkanı Aydemir Kaymakam Çiçekli‘ye Van Esnaf ve Sanatkarlarının sorunlarına ve çözüm önerilerine ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

Van Edremit kaymakamı Atif Çiçekli Van Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliğini ziyaret ederek esnaf hakkında bilgi aldı. Van da Kaç tane Meslek Odasının olduğunu ve Van genelinde toplamda kaç tane aktif esnaf ve sanatkârımızın olduğu bilgisini aldı.

Van Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Muhittin Aydemir Van genelinde toplamda 19 Meslek Odasının ve 20 bin esnaf ve Sanatkarın olduğunu söyledi . Genel  olarak  Esnaf  ve Sanatkarlarımız ciddi sıkıntılar çektiğini biliyoruz ; bölgenin en çok sıkıntı çektiği  konu ele alınırsa VEDAŞ Şehir içi dağıtım şebekesinin eski olması veya kapasitenin yetersizliği nedeniyle yaşanan arızaların ve kesintilerin giderilmesi  için gerekli incelemenin yapılarak, çözüme kavuşturulması ilimize yapılacak olan yatırım ve teşvik büyük önem taşımaktadır, Ancak İranlı Turistlerin gelmesi bu yıl işlerin daha iyi olduğunu ve böyle giderse piyasanın canlanacağını açıkladı. Daha sonra Edremit Kaymakamı Atif Çiçekli Van Esnaf ve Sanatkarlar Odaları birliği Başkanı Muhittin Aydemir, Terziler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Çetin Karaduman ve Van Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim kurulu Üyesi Seyfettin Konca Esnafları ziyaret ederek sıkıntılarını dinlediler.

Van Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muhittin Aydemir, Kaymakam Çiçekli‘ye ziyarette bulunmalarından dolayı memnun olduklarının belirterek teşekkür etti.