Edremit Belediyesi park projelerini hayata geçiyor!

Edremit Belediyesi park projelerini hayata geçiyor!
Edremit Belediyesi ilçe genelinde 2015-2016 iş sezonu kapsamında yapmayı planladığı projeleri bir bir hayata geçiriyor. Stratejik Plan ve 2016 iş programıyla Edremit’te başlatılan çalışma seferberliği yılın son aylarında daha da yoğunlaşarak devam ediyor.

Kentte yürüttüğü yol parkeleme ve asfaltlama çalışmalarıyla toz ve çamuru halkın kaderi olmaktan çıkaran Edremit Belediyesi, rutin belediyecilik dışına çıkarak yürüttüğü çalışmalar halktan büyük beğeni topluyor. Edremit Belediyesi son olarak 2 yeni parkı yaparak halkın hizmetine sunarken; tarihi Şamran Kanalı Projesiyle Van halkının rahat nefes alabileceği yürüyüş ve bisiklet sürebileceği yeni bir alan yaratarak çalışmalarını sürdürüyor.



Başkan Vekili Çelik çalışmaları denetledi!

Edremit Belediyesi Başkan Vekili Nurhayat Çelik ve beraberindeki meclis üyeleri, teknik çalışanlarla çalışmaların yürütüldüğü alanları denetledi. İlk olarak Tarihi Şamran Kanalı Projesi çalışmalarını inceleyen Çelik, burada projenin geldiği safhaya ilişkin çalışanlardan bilgi aldı. Daha sonrasında Başkan Vekili Çelik ve beraberindekiler Memursen TOKİ ve İşgem’de yapılan iki yeni parka geçerek bitirilen parklarda incelemelerde bulundu.

Memursen TOKİ ve İşgem’de yapılan iki parka ilişkin bilgi veren Çevre Kontrol Müdürlüğü teknik personeli Abdurrahman Bayar, TOKİ alanında yaptıkları parkın 3800 metrekare alan üzerine İşgem’deki parkında 1200 metrekare alan üzerine kurulduğunu bilgisini verdi. Yapılan parklarda çocuk oyun gruplarından, fitness aletlerine, çocuk emzirme odalarından; kamelya bank, yürüyüş yolları, anfi tiyatro, bisiklet yolu yapılarak halkın hizmetine sunulduğunu belirtti.



Halk çalışmalardan büyük memnuniyet duyuyor!

Yürütülen çalışmalar ilişkin görüş bildiren mahalleliler belediyenin yürüttüğü çalışmalardan büyük memnuniyet duyduklarını belirtti. TOKİ’de yapılan büyük parka ilişkin görüş bildiren yurttaşlar, adeta mülteci kampları gibi inşa edilen ve yeşil alanlarda yoksun bırakılan alanlara belediyenin el atarak yurttaşların rahat nefes alabilecekleri alanlar yaratmasının büyük bir hizmet olduğunu belirtti.

Yapılan Parklarla Çocuklar Daha Özgür Daha Mutlu!

Yapılan parklarda çocuklara özel bir alan oluşturarak her çeşit çocuk oyun grubunun yerleştirildiği parklarda çocuklar artık daha özgürce koşup oynayabiliyor; ve oyun gruplarında doyasıya eğleniyor. Çocukları ziyaret eden Başkan Vekili Çelik’e çocuklar teşekkürlerini iletti..