Çatak’ta demokrasi nöbeti devam ediyor

Çatak’ta demokrasi nöbeti devam ediyor
Van’ın Çatak ilçesinde demokrasi nöbeti devam ediyor. AK Parti İlçe Başkanı Tahsin Babur, İlçe Garnizon Komutanı Yüzbaşı Umut Düzerdik, İlçe Emniyet Amiri Mustafa Kaydım, kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
- Çatak Hükümet Konağı bahçesinde saygı duruşu, İstiklal Marşı ve tüm şehitler için dua edilmesiyle başlayan demokrasi nöbetinde halka kaymakamlık tarafından çorba ikramı yapıldı. Demokrasi nöbetinde konuşan Çatak Kaymakamı Hacı Asım Akgül, “Alanlardan ayrılmadınız. Hep beraber nöbetimize devam ediyoruz. Bugün sizler için hazırladığımız sinevizyon gösteriminde ilk günden beri alanlarda olan sizlerin meydanlardaki etkinliklerinizi sunduk. Bizler, birlik oldukça önümüzde hiçbir engel olmayacak. Bunu hep beraber 15 Temmuz gecesinde gördük, insanların önünde ne top ne de uçak durabildi. Bu gün burada kaymakam olarak değil sizden biri olarak, bir kardeşiniz, bir ağabeyiniz olarak buradayım. Şimdi bir söz vermenizi istiyorum. Her daim ne olursa olsun bayrak için, demokrasi için tek vücut olacağız” dedi.

Demokrasi nöbetine hakim ve savcılar ile AK Parti İlçe Başkanı Tahsin Babur, İlçe Garnizon Komutanı Yüzbaşı Umut Düzerdik, İlçe Emniyet Amiri Mustafa Kaydım, kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.