Çaldıran kadınevi merkezinden misafirlerine yeni hizmet

Çaldıran kadınevi merkezinden misafirlerine yeni hizmet
Van'ın Çaldıran Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Kadınevi Merkezi’ne gelen misafirlere çay-kahve, çocuklara ise meyve suyu ve süt ikramında bulunmaya başlandı. 

Çaldıran Belediyesi bünyesinde kurulan Kadınevi Merkeze gelen bayanların dinlenmelerini küçük çocuklarını emzirme odası, ve istirahat edecekleri yönünde gerekli düzenlemeler yapıldı. Yapılan düzenlemede günde onlarca kadının uğradığı merkezde, bayanlara çay-kahve, çocuklara da meyve suyu ve süt ikram edilirken gelen misafirlerin ihtiyaçları karşılanıyor.

Çaldıran Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dundar, ”Belediyemiz bünyesinde bulunan Kadınevi Merkezinde değişiklere giderek daha farklı hizmet sunmaya başladık. Önceden sadece ilçeye günlük gelen misafirler dinlenmekle yetiniyorlardı. Kadın evinin içini düzenleyerek gelen bayan misafirlerimize çay kahve, çocuklarına ise meyve suyu ve süt ikramında bulunmaya başladık. Günde onlarca bayanın dinlenip bebeklerini emzirdikleri kadın evinde, belediyede çalışan bayan elamanlarımız her türlü ihtiyaçlarını karşılamaları bizleri mutlu kılıyor” dedi.

Kadınevi merkezine gelen misafirler, yapılan düzenlemeden memnun olduklarını dile getirerek, yetkililere teşekkür edip bu tür hizmetlerin sürmesini dilediler.