Çaldıran Belediyesi’nden Ücretsiz Ulaşım !

Çaldıran Belediyesi’nden Ücretsiz Ulaşım !
30 Mart 2014 Yerel seçimlerinin ardından göreve gelen Çaldıran Belediyesi, hizmette halkın talepleri doğrultusunda karar almaya devam ediyor.
30 Mart 2014 Yerel seçimlerinin ardından göreve gelen Çaldıran Belediyesi, hizmette halkın talepleri doğrultusunda karar almaya  devam ediyor. Göreve gelmeden önce ücretsiz ulaşım ve benzeri projeleri olan belediye, iki yılı aşkın  süredir ilçe merkezine sağlamış olduğu ücretsiz ulaşımı dahada genişleterek uzak mahallelerede ücretsiz ulaşım hizmeti için karar aldı.

Halkın taleplerini esas aldıklarını ve  imkanlar dahilinde hizmet üretmeye çalıştıklarını belirterek ücretsiz ulaşıma dair açıklama yapan Çaldıran Belediye Eş Başkanı Faruk Demir, “ Belediye olarak göreve geldiğimiz 30 Mart 2014’ten bu yana halkımızın ihtiyaçlarını karşılamak ve en ücra mahallelere hizmet götürmek için halkımızın talepleri doğrultusunda başlattığımız çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu çerçevede iki yıl önce başlattığımız ücretsiz ulaşım uygulaması ile yıllardır bir kangrene dönüşmüş olan ulaşım sorununu çözme yolunda önemli adımlar attık. Halkımızın takdirini kazanan bu çalışmalarımızı daha da geliştirmek için uzak mahallelerimize de ücret ulaşım hizmetlerini başlatıyoruz. Uzak olan bu mahallelerimize de sabah ve öğleden sonra olmak üzere 2 defa ücretsiz ulaşım gerçekleştirilecektir. Halkımızın desteği ve talepleri doğrultusunda hizmet çalışmalarımız sürecektir. Bizden desteğini esirgemeyen halkımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.