Öztürk'ten Başkale Gençlikspora destek

Öztürk'ten Başkale Gençlikspora destek
Van’ın Başkale Belediye Başkan Vekili Abdulselam Öztürk, Başkale Gençlikspor Takımına para ve spor malzemesi yardımında bulundu.

Van 1. Amatör Küme A Grubunda Başkale’yi temsil edecek olan Başkale Gençlikspora malzeme dağıtımı için Başkale Futbol Stadında bir program düzenlendi. Başkale Gençliksporun 22 futbolcusu için hazırlanan malzeme paketleri, Belediye Başkan Vekili ve İlçe Kaymakamı Abdulselam Öztürk tarafından verildi.

Burada bir konuşma yapan Başkan Vekili Öztürk, gençleri spor faaliyetlerinde görmenin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, “Sporcularımız eminim ki ileride çok daha başarılı olacaklar ve ilçemizi çok daha iyi temsil edecekler. Başkale Belediyesi ve kaymakamlığı olarak maddi manevi desteğimizi sunacağız. Bu iş biraz da yürek işidir. Sizlerin başarılı olacağınıza inancım tamdır" diye konuştu.

Hediyeleri alan Başkale Gençlikspor Takımı futbolcuları da, kendilerine destek çıkan Kaymakam Öztürk'e teşekkür ettiler.

Takım Antrenörü Kinyas Turan ise, Kaymakam Öztürk'ün bu konuda çok duyarlı olduğunu belirterek, “Kendilerine yardım ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Öztürk, hazırlıklarını sürdüren Başkale Gençliksporun antrenmanını izledikten sonra stattan ayrıldı.