Başkale'den acı haber! 1 Uzman Çavuş şehit düştü

Başkale'den acı haber! 1 Uzman Çavuş şehit düştü
Van'ın Başkale ilçesinde PKK mensupları ile çıkan çatışmada yaralanan uzman çavuş, kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak şehit düştü.

Van'ın Başkale ilçesinde güvenlik güçleri ile PKK mensupları arasından çıkan çatışmada yaralanan uzman çavuş, kaldırıldığı Van YYÜ Araştırma Hastanesi'nde kurtarılamayarak şehit oldu.

SABAH SAATLERİ'NDE BAŞKALE'DE ÇATIŞMA!

Başkale'nin Yolmaçayır ve Gedikbaşı mahalleleri arasındaki kırsal alanda bugün sabah saatlerinde operasyonda olan askerlerle, bir grup PKK mensubu arasında çatışma çıktı. Çatışma'da 1 asker yaralandı. 2 PKK mansubu öldürüldü.

HASTANE'DE ŞEHİT DÜŞTÜ

Başkale'de çıkan çatışmada uzman çavuş, ağır yaralanırken, 2  PKK mensubu ölü ele geçirildi. Yaralı uzman çavuş helikopterle  Van YYÜ Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Uzman çavuş hastanede tüm müdahaleye rağmen kurtarılımayarak şehit oldu.

TSK: "VAN'DA ÇIKAN ÇATIŞMADA 1 ASKER ŞEHİT OLDU"

Türk Silahlı kuvvetleri (TSK), Van kırsalında bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada yaralanan bir askerin kaldırıldığı hastanede şehit olduğunu açıkladı.

TSK'dan yapılan açıklamada, "07 Haziran 2017 tarihinde Van ili Başkale ilçesi kırsalında gerçekleştirilen temas araması sonucunda bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada yaralanan ve hastanede tedavi altına alınan bir kahraman silah arkadaşımız yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır dileriz" denildi.