Başkale'de bozulan yolların yapımına başlandı

Başkale'de bozulan yolların yapımına başlandı
Van Başkale Belediyesi 2018 yılında ihale yapılarak asfaltlanan şehir merkezinde bozulan caddelerin yeniden asfaltlanması için çalışma başlatıldı.

Başkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçe merkezinde bozulan caddelerde yeniden asfalt yapılması için çalışma başlattı. Başkale Belediye Eşbaşkanı Erkan Acar ve Belediye Başkan Yardımcısı  Ali Bora, ekipler tarafından yürütülen yol çalışmasını yerinde inceledi. Eşbaşkan Acar, ekiplerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bozulan, çöken caddeler sözleşme kapsamanda garantili olan ve teminatı Başkale Belediyesi’nde bulunan caddeler yeniden asfaltlanması için ekipler tarafından bozulan kısımlar iş makinelerinin yardımıyla kaldırıldı. Bozulan kısımlar yeniden sıcak asfaltla kaplanacak.

İlçe merkezinde esnaf ve vatandaşlar belediyenin başlatmış olduğu çalışmadan dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, “Yollar bozulmuştu. Araçlarımız sıkıntı yaşıyordu. Bozuk kısımların tekrardan yapılması bizi çok sevindirdi. Çarşı merkezinin yolları güzel olmalı. Belediyemize çalışmalarından dolayı çok teşekkür ederiz” diye konuştular.