AZ TV frekans blgileri!AZ TV nasıl kurulur?

AZ TV frekans blgileri!AZ TV nasıl kurulur?Monaco - Fenerbahçe Maçını Şifresiz Canlı Veren Kanallar Listesi. 03 Ağustos 2016 tarihli Monaco - Fenerbahçe Üçüncü eleme turu 2. maçını veren şifresiz yabancı kanalların frekansları haberimizde mevcuttur.



Monaco - Fenerbahçe Maçını Şifresiz Canlı Veren Kanallar Listesi. 03 Ağustos 2016 tarihli Monaco - Fenerbahçe Üçüncü eleme turu 2. maçını veren şifresiz yabancı kanalların frekansları haberimizde mevcuttur. Monaco - Fenerbahçe maçını Lig TV kanalı haricinde İdman Tv, Justin Tv ve Az Tv'den canlı izleyebilirsiniz....

Monaco - Fenerbahçe Maçını Şifresiz Canlı Veren Kanallar Listesi. 03 Ağustos 2016 tarihli Monaco - Fenerbahçe Üçüncü eleme turu 2. maçını veren şifresiz yabancı kanalların frekansları haberimizde mevcuttur. Monaco - Fenerbahçe maçını Lig TV kanalı haricinde İdman Tv, Justin Tv ve Az Tv'den canlı izleyebilirsiniz....

Az TV Frekans , AZ Tv Frekansı 2016 , Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin UEFA ve Şampiyonlar ligi maçlarını izleyebileceğiniz Az TV Uydu Frekansı bilgisi bu sayfada … UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi maçlarını Azeri kanalı Az TV’den canlı olarak izleyebilirsiniz. Az TV Frekans Bu sezon ülkemizi UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray ve Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe temsil ediyor. Bu iki takımın bazı maçları D-Smart platformundan ücretli olarak yayınlanacak. Bu sebeple evlerinde D-Smart olmayan taraftarlar alternatif yayın kuruluşlarına yöneldi. Bunlardan en dikkat çekeni ise Azerbaycan kanalı olan Az TV oldu. Ülkemizi Şampiyonlar Ligi’nde temsil eden Galatasaray 2.tur ilk maçında Schalke ile karşılaşıyor. Galatasaray’ın Devler Ligi’ndeki ilk mücadelesi saat 21:45′te D-Smart platformundan ekranlara gelecek. Bu maçı ayrıca Azerbaycan devlet kanalı Az TV de canlı ve şifresiz olarak ekrana gelecek. Az TV Uydu Frekansını yazımızın devamında bulabilirsiniz.
Üniversite Taban Puanları İçin Tıkla Tüm Bölümler ve Yorumlar
 

 Az Tv & Azerbaycan Tv kanalı Azerbaycan'ın ilk yerel televizyon ve radyo kanalı ünvanına sahiptir. Radyo yayınlarına 1926 senesinde, televizyon yayınlarına ise 1955 senesinde başlamıştır. 2007 senesinde EBU üyesi olup Eurovision'a katılmayı istemişse de maalesef Avrupa Yayın Birliği'nin Ocak 2007 senesinde almış olduğu bir karara göre üyelik başvurusu "devletten yeteri kadar bağımsız olmadığı" gerekçesini öne sürerek katılımı reddedilmiştir. Şu anda Az Tv & Azerbaycan Tv Şampiyonlar Ligi ve Uefa Avrupa Ligi yayınlarını yayınlamaktadır. Azerspace-1 uydu faaliyete geçmiş olduğundan ötürü Turksat uydusundaki yayını sonlandırmıştır. Az Tv & Azerbaycan Tv kanalını izlemek isteyenler çanaklarını Azerspace-1 46°E uydusuna çevirerek yayınına ulaşabilirler. Az Tv & Azerbaycan Tv kanalının yayınlarına ulaşabileceğiniz uydu frekansı ve yayın yapmakta olduğu diğer platformlarda izleyebileceğiniz kanal numaraları aşağıdaki tabloda güncel olarak verilmiştir. Az Tv & Azerbaycan Tv kanalına alternatif olarak TURKSAT uyduları üzerinden halen yayın yapmakta olan Hazar Tv & Xəzər TV Frekansı veya Ans Tv (Azərbaycan News Service) Frekansı' nı web sitemizden temin edebilirsiniz.
- Az Tv & Azərbaycan Tv kanalının yayınlarına ulaşabileceğiniz uydu frekansı ve yayın yapmakta olduğu diğer platformlarda izleyebileceğiniz kanal numaraları aşağıdaki tabloda güncel olarak verilmiştir.
Az Tv & Azərbaycan Tv Frekansları
 Uydu Frekansları
 
  Türksat 2A     
  Türksat 3A     
  Türksat 4A     
  Türksat 4B     
  Azerspace-1 46°E     11175 H 27500 5/6 (SD)
  Eutelsat HotBird 13D 13°E     11200 V 27500 5/6 (SD)
  Galaxy 19 97°W     11966 H 22000 5/6 (SD)
 Platform Frekansları     
  DSmart     
  Digiturk     
  Filbox     
 Kablo Yayın Frekansları     
  Kablo Tv     
  Teledünya     
  DFH Network     
 ADSL İle IP TV Frekansları     
  Tivibu     
  IPTV     
 Canlı Yayın WEB Adresi      Canlı Yayın İzle

Yaşam Haberleri