Van Erciş ilçesi'nde flaş operasyon! 15 kişi gözaltına alındı

Van Erciş'te yapılan operasyon sonucu 15 kişi gözaltına alındı. Gözaltınan alınan 15 kişiden 6 kişi mahkeme tarafından tutuklandı. Olayla ilgili olarak çok sayıda mühimmat ele geçirildi.

Van Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada; “İlimiz Erciş İlçesinde ikamet ve işyerlerinde;  meydana gelen Hırsızlık olayları ile ilgili olarak, şüphe/şüphelilerin yakalanması, ikametlerinde suç ve suç unsurlarının bulunabilmesi için gecikmesinde sakınca bulunan hal kapsamında alınan arama ve el koyma kararına istinaden gerçekleştirilen operasyonda; N.A. , Ç.Y., M.B., E.B., B.E.T., B.K., İ.B., N.A., Ü.D., Y.B., S.T., H.Y., Y.Ç., E.K. ve N.Ş. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Gözaltına alınan şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda;

7 Adet LCD televizyon, 5 Adet monitör,2 adet yazıcı, 2 Adet ses sistemi,m2 Adet bilgisayar kasası, 1 Adet org, 3 Adet klavye, 2 Adet projeksiyon cihazı, 1 Adet termosifon, 1 Adet anfi, 1 Adet ses cihazı, 1 Adet hard disk, 1 Adet araç televizyonu, 1 Adet elektrikli ısıtıcı, 1 Adet hoparlör, 1 Adet DVD oynatıcı, 1 Adet mp4 player müzik çalar, 4 Adet uyudu alıcısı, 3 Adet pala, 1 Adet pompalı tüfek, 1 Adet kurusıkı tabanca, 1 Adet el bombası, ele geçirilmiştir. Ele geçirilen hırsızlık eşyaları sahiplerine teslim edilmiştir.” denildi.



6 KİŞİ TUTUKLANDI

Gözaltına alınan N.A. , Ç.Y., M.B., E.B., B.E.T., B.K., İ.B., N.A., Ü.D., Y.B., S.T., H.Y., Y.Ç., E.K. ve N.Ş. isimli şüpheli şahıslar için haklarında tanzim edilen tahkikat evrakları ile birlikte çıkarıldıkları adli makamlarca N.A. , Ç.Y., M.B., E.B., B.E.T., B.K., İ.B., E.K ve  N.A. isimli şüpheli şahıslar Adli Kontrol Kararı İle Serbest, Ü.D., Y.B., S.T., H.Y., Y.Ç. ve N.Ş.. isimli şüpheli şahıslar ise tutuklandı.














 

Van Haber Haberleri