Kurukcu: “Van Halkı Hayır diyecek”

CHP Van İl Başkanı Mehmet Kurukcu beraberindeki heyet ile Oto Sanayi sitesi Başkanı ve esnafını ziyaret etti.

"VAN HALKI HAYIR DİYECEK"

CHP Van İl Başkanı Mehmet Kurukcu Van’da CHP Van İl örgütü ile hayır kampanyası çalışmalarına devam ediyor. Van Oto Sanayi Sitesi Başkanı Muhittin Yıldızbaş’ı ardından Van Oto Sanayi sitesi esnafını ziyaret eden Kurukcu esnafın sorunlarını yerinde inceledi.

"16 NİSAN’DA EŞİTLİĞİ, ÖZGÜRLÜĞÜ VE DEMOKRASİYİ YOK ETMEK İSTİYORLAR"

Kurukcu Van Oto Sanayi Sitesini ziyaret ederek bazı açıklamalarda bulundu. “16 Nisan’da eşitliği, özgürlüğü ve demokrasiyi yok etmek istiyorlar. Yargıyı, yasamayı ve yürütmeyi tek adamda toplamak istiyorlar. Vatandaşlarımızdan hayır tercihini kullanmalarını istememizin birçok nedeni var. Çünkü mevcut iktidar 15 yıldır hangi yasayı isteyip de çıkartamadı da böyle bir şeye başvurdu?  “Evet” tercihini kullanacağını belirten vatandaşlarımıza ‘neden evet diyorsunuz?’ diye sorduğumuz geçerli bir neden söyleyemiyorlar. Kamuoyu araştırmaları ve yaptığımız çalışmalar da zaten hayırlı görünüyor.

"ESNAFA HAYIR BROŞÜRLERİNİ DAĞITTILAR"

CHP il ve ilçe Başkanları ile birlikte yöneticiler, kadın ve gençlik kolları başkanı ve parti üyelerinin gruplar halinde yaptığı ziyaretler sırasında bazı esnaf ekonomik sıkıntılarından ve işlerinin azlığından yakındı. Ziyaretler sırasında esnaf ve sokaktaki vatandaşlara, üzerinde “Neden Hayır?” yazılı, içeriğinde ise 10 maddelik bir açıklamanın bulunduğu broşürler dağıtıldı.

Van Haber Haberleri