Trabzonspor'da dünkü antrenmanda garip bir hareketlenme yaşandı

Sakatlanarak takıma katılan Edin Viska, kaleciye yaptığı temas sonrası ceza sahasında rakibini geride bırakarak ceza sahası içinde kaldı. yer. Visca bu pozisyondan sonra ayaklandı ve penaltı bekledi. Maçı taç çizgisinden yöneten Abdullah Afqi, antrenman sırasında kameraların pozisyonunu izleyerek hakem şeklinde VAR işareti yaptıktan hemen sonra penaltıyı kullandı.

Tepe: Kaleci tercihim

Trabzonspor'un gelecek vadeden ismi Muhammet Taha Tepe, Çok Güzel Hareketler-2 programına konuk oluyor. Başarılı kaleci ve sunucu Yaratı Yenenler, "Senin kaleci olma hikayende babanın bir tecrübesi var mı?" Taha, "Futbol babası sayesinde var, kaleci yüzünden değil. Kaleci benim seçimim. Babam hiçbir zaman kaleci olmamı istemedi. O forvet, oğlumun babasının tüm formlarını imzalamasını istedi." . Ben kalecileri tercih ederim. Babam ve ben bu konuda güzel bir tartışma yaptık.

Kristal Saray Fırtınası Rakipleri

Kış futbolu serisi Dünya Kupası'nın sezon dışı kalması nedeniyle Serie A'dan Napoli ve Premier Lig'den Crystal Palace hazırlıklarını Antalya'da sürdürüyor. Regnum Carya'nın düzenlediği kış futbolu serisinde bugün iki hazırlık maçı oynandı. Crystal Palace ile Trabzonspor, saat 19.00'da Regnum Carya'da karşı karşıya gelecek. Günün diğer maçında Fraport TAV Antalyaspor,  Corendon Airlines Park Antalya Stadyumu'nda saat 20.45'te Napoli'yi konuk ediyor.

Genç futbolcu, Les Bleus de Bordeaux formasıyla ilk maçına son 16 turunda Hull City ile oynanan hazırlık maçında  çıktı. Genç kanat oyuncusu, Hull maçına hazırlanırken hem hücumda hem de savunmada enerjisi ve katkısıyla Avqi'den tam not aldı. Joao Pedro sezon boyunca yok, Enner Valencia dizinden sakatlandı; Fenerbahçe için  daha da acil bir hücum hamlesi yapıyor. Sarı Lacivertliler ve Mavililer, transfer listesinin en skorer ismi olmaya hazır. En kısa sürede oyuncu ve kulüplerle görüşmeler başlayacak.

Antalya'da 7 kayıp

Fenerbahçe, 5 günlük antrenman kampı için dün Antalya'ya gitti. 7 sakat oyuncusu da bulunan sarı lacivertli ekip, İstanbul'da Alanyaspor ve Salernitana ile hazırlık maçı oynayacak. Sarı Lacivertliler, Dünya Kupası nedeniyle lige ara verilen  ilk devre İstanbul'da çalışmalarını sürdürüyor. Ülker stadında iki hazırlık maçı oynayan Fenerbahçe, Rayo Vallecano'yu 3-1 ve Villarreal'i 2-1 yendi.

Spor Haberleri