Galatasaray’ın Eski Hocası Igor Tudor, Uzaylıların bile başarılı olduğunu bildiğini söyledi

TRT Spor’da bir spor programına katılan Galatasaray’ın eski teknik direktörü  IgorTudor oldukça ses getirecek açıklamalar yaptı. Yaptığı açıklamalar ile de gündeme bomba gibi düştü.

Kendisinin başarısız olarak gösterilmek istenmesine rağmen, kendisinin takım başında olduğu süre içinde 14 hafta boyunca lider olduğunu belirtti.

Ayrıca sadece 2 haftada da çok az bir puan ile geride kaldığını ve uzaydan gelen herhangi bir canlıya sorulsa bile başarılı mı başarısız diye başarılı diyeceğini ifade etti.

Bunun akabinde MedipolBaşakşehir ile yapılan ve takımın 5-1 yenildiği maç sonrası Florya’da yaşanan protestoyu anlamadığını belirtti. Ayrıca protesto edenlerin ne dediğini sorduğunda kendi aleyhine ama Fatih Terim lehine söylemler olduğunu açıkladı. Bunlara çok şaşırdığını da ifade etti.

Ertesi gün Florya’da yerlerde Fatih Terim fotoğraflarını gördüğünü de konuşmasında belirtti.

Kendisinin Türkiye’ye gelme nedenini ise oynanacak olan Fenerbahçe Galatasaray ve Medipol Başakşehir ile Beşiktaş arasında oynanacak maçları izlemek ve bazı dostları ile hasret gidermek olduğunu açıkladı.

“Kovulduğumda takım lider liderdi”

İngiltere ve diğer yerlerden arkadaşlarına kovulduğunu söylediğini kimsenin inanmadığını zira kendisinin takımın başında olduğu sürece başarılı olduğunu da konuşmasında söyledi. Ligde 14 hafta boyunca lider kalmanın az bir başarı olmadığını da sözlerinde söyledi.

Ama her şeye rağmen Galatasaray takımında kaldığı sürenin kendisi için çok özel günler olduğunu da açıklamadan geçmedi

‘Her şey planlanmıştı’

Florya’da yaşanan sürecin organize bir hareket olduğunu, her şeyin baştan planlandığını dolayısıyla da planlı bir şekilde olayların geliştiğini ifade etti. Kendisinin de eski bir futbolcu olduğunu ve her takımın kötü dönemler geçirebileceğini açıkladı.

‘Sneijder'in gitmesiyle alakam yok

Son olarak ise ‘Sneijder'in gitmesinden kendisinin sorumlu olmadığını konuşmasında deklare etti.Türk futbol dünyasındaki en güncel haberlerive maçlara sunulan en yüksek oranları siteleri üzerinde bulabilir, yüksek kazançlar elde edebilirsiniz.

Spor Haberleri