Galatasaray'ın konuğu Corendon Alanyaspor

Galatasaray ile Corendon Alanyaspor arasında yarın oynanacak maçın biletlerine taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Bilindiği gibi Çarşamba gününden bu yana satışta olan ve fiyatı 170 ile 2.500 lira arasında değişen 8.000 bilet tamamen tükendi.

Galatasaray ile Corendon Alanyaspor arasında yarın oynanacak maçın biletlerine taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Bilindiği gibi Çarşamba gününden bu yana satışta olan ve fiyatı 170 ile 2.500 lira arasında değişen 8.000 bilet tamamen tükendi. Yarın saat 20.00'de Nef Stadı'nda başlayacak olan maçta tribünlerin Türkiye Futbol Federasyonu'nu protesto etmesi bekleniyor. Hakem Ali Palabijk tüm ev dövüşünü yönetecek.

Galatasaray, 7-0'lık kupa galibiyetinin ardından tamamen lige döndü. "Alanyaspor" ile "Nef" Stadı'nda yapacağı düelloya hazırlanan "Sarı-Kırmızılar" ekibi, son iki maçta kaybettikleri 5 puanı geri almayı hedefliyor. Sadece teknik direktör Okan Buruk, galibiyeti getirecek takımı belirlemekte ciddi zorluklar yaşıyor. Özellikle 3 aile taahhüdü başarılı bir koçun ellerini bağladı.

Spor Haberleri