Fenerbahçe Medipol Başakşehir zorlu maç ne zaman saat kaçta!

Fenerbahçe Medipol Başakşehir virajında maç ne zaman saat kaçta?Fenerbahçe ve Medipol Başakşehir Spor Toto Süper Lig 15. Hafta maçında 13 Aralık 2015 Pazar günü Şükrü Saraçoğlu Stadında karşılaşacak

 Fenerbahçe Medipol Başakşehir virajında maç ne zaman saat kaçta?Fenerbahçe ve Medipol Başakşehir Spor Toto Süper Lig 15. Hafta maçında 13 Aralık 2015 Pazar günü Şükrü Saraçoğlu Stadında karşılaşacak

Spor Toto Süper Lig'de son 7 maçında yenilmeyerek puan cetvelinde üst sıralara yükselen Medipol Başakşehir, 15. hafta mücadelesinde yarın deplasmanda Fenerbahçe karşısında da seriyi sürdürmeyi hedefliyor.

Ligde 7. haftadan sonra çıkışa geçerek, 5 galibiyet ve 2 beraberlikle hanesine 17 puan yazdıran lacivert-turunculu takım, Kadıköy'de de iyi bir netice alarak yerini korumaya çalışacak.

Medipol Başakşehir, Galatasaray'a 2-0 mağlup olduğu 7. hafta maçının ardından, Osmanlıspor'u 3-0, Torku Konyaspor'u 4-0, Gençlerbirliği'ni 2-0, Trabzonspor ve Gaziantepspor'u da 1-0'lık skorlarla yendi, Mersin İdmanyurdu'yla 1-1, Medicana Sivasspor'la 2-2 berabere kaldı.

Lacivert-turunculu takımda sarı kart cezalısı Bekir İrtegün, eski takımı Fenerbahçe'ye karşı forma giyemeyecek.

Ülker Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Cüneyt Çakır yönetecek.

Fenerbahçe ile Medipol Başakşehir 15. randevuda

Fenerbahçe ile eski adı İstanbul Büyükşehir Belediyespor olan Medipol Başakşehir, Süper Lig'de yarın 15. kez karşılaşacak.

İki takım arasında geride kalan 14 maçta Fenerbahçe 7, Medipol Başakşehir 5 galibiyet aldı, 2 maç da berabere sonuçlandı.

Sarı-lacivertlilerin 21 golüne, lacivert-turunculular 18 golle yanıt verdi.

Geçen sezon Kadıköy'deki maçı Fenerbahçe 2-0 kazandı. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda 4 Fenerbahçeli futbolcunun kırmızı kart gördüğü müsabaka ise 2-2 bitti.

- Medipol Başakşehir, Kadıköy'de kazanamadı

İki takım arasında yarınki maçın oynanacağı Ülker Stadı'nda yapılan lig maçlarında ev sahibi Fenerbahçe'nin üstünlüğü bulunuyor.

Kadıköy'deki 7 lig maçından 6'sını kazanan sarı-lacivertliler, bir kez berabere kaldı, rakibine hiç mağlup olmadı.

Taraflar arasında Kadıköy'deki ilk maç berabere bitti, son 6 müsabakayı ise Fenerbahçe kazandı. Ülker Stadı'nda Fenerbahçe 15, Medipol Başakşehir ise 5 gol attı.

Spor Haberleri