Beşiktaş, Toto Süper Lig'de 19. Hafta'da Arabam.com Konyaspor'u 2-1 mağlup etti

Galibiyet sonrası Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, yayıncı kuruluşun mikrofonuna konuştu.

“Kazanmak için oynuyoruz. İyi bir takımla oynuyoruz. Sahayı ve kanatları iyi kullanmayı bilen bir takım. Startta 1-0 gerideydik. Arkadaşının hataları, başkalarının çabalarıyla telafi edildi. Bugün oyuncularım her şeylerini verdiler. Galibiyet moral için iyi olsa da yeterli değildi. Yapacak çok işimiz var. Arkandayız ve savaşacağız. Vincent Abubakar'ın hamlesiyle ilgili soruya Güneş, "Bilmiyorum. Öbür gün görüşürüz. Oyuncu gelirse onu çalıştırırız, ayrılırsa başarılar dileriz."

19. Sayı süper lig Beşiktaş, Konyaspor'u deplasmanda 2-1 mağlup etti.

Beşiktaş'a galibiyeti getiren golü atan Josef De Sousa, Konyaspor maçının ardından konuştu. Joseph yaptığı açıklamada, "Burada Konyaspor ile zorlu bir mücadele oldu. 1-0 başladık tabiri caizse. Geri dönmek kolay olmadı. Savaştık, sonuna kadar savaştık. Başardık. Son anda ödüllendirildik. En iyi maçlarımızdan biri değildi ama sonuna kadar savaştık ve meyvesini verdi. "Bu sezon zor bir dönemden geçiyorum. Bugün çok sıkı oynadım. Dizim ağrıyor. Acıya katlandım ve oynamaya devam ettim. Hala ağrım var. Bazen Josef'e %100'ümü gösteremiyorum. Testler olacak ve umarım bir şey çıkmaz. Sakatlıklarım elimden gelenin en iyisini yapmama engel oldu. Elimden geleni yapıyorum ama eleştirilebilirim. Fedakarlık  oynamaya çalıştım ve onlar bilmiyorlardı. Her şeyi vermeye çalışıyorum. Bu acılar beni yoruyor. Takımıma her zaman yardım etmek isterim. Taraftar desteği benim için çok önemli. Umarım çok iyi olurum. dedi.

Beşiktaş'ın golcüsü Cenk Tosun, Konyaspor galibiyetinin ardından konuştu. Cenk Tosun yaptığı açıklamada, "Hepimiz çok inandık. İlk yarı Konya'nın kendi faulümüzle puanı geldi. Bytyqi'nin pozisyonu da var. Onun dışında  oynadık. İlk yarı gol atamadık. Biz birleştik. çevirebileceğimizi düşündük. İyi  oynadık. Çok tutarsız bir oyun. Konya Spor ve ikimizin de çok pozisyonu var. Teraziye koyun ve oyunu bir tık daha kazandık. Allah'ın yardımıyla kazandık. Üst üste 3 galibiyet serisi yakaladık. devam etmesini istiyoruz. "Sonrasında 9 puan aldık. Zor bir oyunun içinde bulduk. İvmeyi devam ettirmek istiyoruz.

Spor Haberleri