Big Brother TR'ye geri dönen yakışıklı Yasin kimdir!Bigbrother Türkiye Yasin'in Biyografisi

Big Brother TR'ye geri dönen yakışıklı Yasin kimdir?Bigbrother Türkiye Yasin'in BiyografisiStar Tv'nin yeni yarışması Big Brother 28 Kasım'da yayına girdi. 100 gün boyunca 16 kişinin yarışacağı yeni yarışma Big Brother Türkiye'de büyük ödül 1 milyon.

Big Brother TR'ye geri dönen yakışıklı Yasin kimdir?Bigbrother Türkiye Yasin'in Biyografisi.Star Tv'nin yeni yarışması Big Brother 28 Kasım'da yayına girdi. 100 gün boyunca 16 kişinin yarışacağı yeni yarışma Big Brother Türkiye'de büyük ödül 1 milyon.


Big Brother yarışmacıları 28 kasım günü bir bir tanıtıldı. Big Brother yarışmacılarından özellikle Yasin dikkat çekti. Peki Yasin kimdir? Big Brother Yasin kimdir, kaç yaşında, nereli?
Big Brother Türkiye(BBTR)yakışıklı Yasin kimdir?Biyografisi
Yasin Yaş: 26
Yasin Meslek: Aktör
Star Tv kanalında yayınlanan Big Brother Türkiye adlı dizide oynayan Yasin 1988 yılında Konya şehrinde doğdu. Dizi kariyerine, ilk dizisi olan Big Brother Türkiye ile başladı. Yasin hakkında biraz kişisel bilgi verecek olursak kısaca, Yasin 26 yaşındadır. Kilosu, 75 kilodur. Boyu ise 185 cm boyundadır.

Big Brother yarışmacılarından Yasin, 26 yaşında Aktör. Selanik göçmeni olan yakışıklı yarışmacı aslen Konya'lı. Yasin oyunculuk yapıyor. Arkadaşları Yasin'e manken olarak isim bile takmış. Yasin şu anda eğitimine de devam ediyor. Bakalım Yasin yarışmada nasıl bir performans sergileyecek...

Magazin Haberleri