Bahçesaray'da çığ altında kalan operatör kayıp!

Van'ın Bahçesaray ilçesinden hasta kurtarma operasyonundan dönen belediyeye ait iş makinesi dereye yuvarlanırken, operatörden ise haber alınamıyor.

Edinilen bilgiye göre, dün gece saat 03.00 sıralarında  Bahçesaray ilçesi  Altıntepe Mahallesi Dikmenler mezrasında hasta kurtarma operasyonundan dönen  Van Büyükşehir Belediyesine ait iş makinesi, yol açma çalışmaları sırasında dereye yuvarlandı. Olayda iş makinesinin operatörü Vasfi Karaca ise karda kayboldu.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR!

Olayın haber alınması üzerine ilk etapta köylüler bölgeye ulaştı. Yetkililerin olaydan haber alması üzerine de bölgeye karakollardaki jandarma ekipleri gönderildi. Köylüler ve jandarma çığ bölgesinde çalışma yaparken, AFAD ekiplerinden de yardım istendi. Ancak bir çok noktaya çığ düşmesi ve yolun kapalı olması nedeniyle ekipler halen bölgeye ulaşamadı.



Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fazıl Tamer'in koordinasyonunda operatör Vasıf Karca'nın kurtarılması için çalışma başlattı. Ancak bölgedeki yolların kapalı olması nedeniyle ekiplerin bölgeye ulaşmakta zorluk çektiği belirtildi.











Bahçesaray Haberleri