Tesbih

Tesbih
Tesbih yüzyıllardır kullanılan bir aksesuardır. Özellikle erkeklerin tercih ettiği tesbih birbirinden şık modeller ile karşımıza çıkıyor.

Tesbih yüzyıllardır kullanılan bir aksesuardır. Özellikle erkeklerin tercih ettiği birbirinden şık modeller ile karşımıza çıkıyor. Tesbih kullanım alanına göre oldukça yaygındır. Erkeklerin ağırlıklı şekilde aksesuar olarak kullandığı tesbihler değerli taşlarla harmanlanır. Aynı zamanda her yaş grubundan ve giyim tarzına göre tesbih seçenekleri de bulunur. Tesbihler birbirinden değerli taşlarla işlenirken birçok kesimi de vardır. Bu kesimler tarza ve tercihe göre sunulan tesbih modelleri ise oldukça göz alıcıdır. Bununla birlikte tesbih hediye olarak oldukça iyi bir alternatif olmaktadır.

Tesbih Modelleri

Tesbih modelleri geçmişten günümüze kadar birçok farklı model ile sevenlerine ulaşmıştır. Gelişen günümüz çağıyla ise çok daha farklı tesbih modelleri üretiliyor. Klasik, sportif ve geleneksel çeşitleri ile her tarza uyumlu modeller vardır. Aynı zamanda altın ve gümüş gibi her bütçeye uygun yapılarda bulmak mümkündür. Tesbihlerde arpa, kapsül ve beyzi kesimler oldukça tercih edilir. Uzun ve kısa boy seçenekleri ise kişisel tercihe göredir. Kişiye özel tasarım ve el yapımı tesbihlerde hediye olarak dikkat çekicidir. Tesbih modellerini incelemek için sayfasını inceleyebilirsiniz.