Suudi Prens Mohammed bin Ali bin Abdulaziz’in İlk Durağı Bodrum Oldu

Suudi Prens Mohammed bin Ali bin Abdulaziz’in İlk Durağı Bodrum Oldu
Dünya gündemine sık sık gelmeyi başaran en pahalı kiralık yat Solandge bu kez ülkemizde de gündem konusu oldu. Uzun süredir Hollywood ünlüleri tarafından kiralandığı söylenen Solandge’nin konuklarının Prens Mohammed bin Ali bin Abdulaziz ve yakınları olduğu ortaya çıktı.

Solandge'yi 1 haftalığına kiralayan prens, 1 haftalık kira ücreti olarak 1 milyon Euro'luk bir ücret ödedi. Ödenen bu ücreti eleştiren bölge halkı aynı zamanda prensi merak etmekten de geri kalmadı.

Akşam Yemeği 4 bin 500 Euro

Bölge halkı prens ve yakınlarını görebilmek için Solandge yakınlarına kendi tekneleri ile yanaştılar. Fakat Suudi Prens ile birlikte gelen özel koruma görevlileri Solandge’nin yakınlarına gelen meraklı kalabalığı hemen oradan uzaklaştırdı.



Bölgedeki güvenlik önlemlerini arttırmaya başlayan prens, ilk akşam yemeği için misafirleri ile birlikte Yalıkavak Mahallesi'ndeki lüks bir restoranı tercih etti. Zengin bir menüye sahip olan restorana akşam yemeği için 4 bin 500 Euro hesap ödeyen prens, restorandan ayrılmadan önce bin Euro'luk bahşişini de bırakmayı unutmadı.



Mankenler ile Birlikte Geldiler

Gündüz saatlerinde ise beraberinde getirdikleri 10 manken ve model ile dans ettiği görülen prens ve yakınlarının aynı zamanda su sporlarına büyük ilgi gösterdiği ortaya çıktı. Gün boyunca su sporları ile ilgilenen ve geminin güvertesindeki güzel mankenler ile dans ederek eğlenen prens ve yakınlarının önümüzdeki günlerde rotasını Yunan Adaları'na çevireceği söyleniyor.



Ülkemiz adına oldukça önemli bir gelişme olarak görülen bu ziyaretlerin ilerleyen dönemlerde tekrar etmesi de bekleniyor. Bölge ekonomisinin ve ülke turizminin kalkınabilmesi için oldukça yararlı görülen bu ziyaretlerin devam etmesi durumunda Hollywood yıldızlarının da ülkemizde bu tür ziyaretler düzenleyebileceğine artık kesin gözü ile bakılıyor.