Sevdiğinizi Mutlu Etmenin En Kolay Yolu: Tektaş Küpeler

Sevdiğinizi Mutlu Etmenin En Kolay Yolu: Tektaş Küpeler
Kadınların ihtişamını ve asaletini yüceltmek için yapılması gereken tek şey Zen Pırlanta’nın yılbaşı koleksiyonuna bir göz atmak.

Kadınların ihtişamını ve asaletini yüceltmek için yapılması gereken tek şey Zen Pırlanta’nın yılbaşı koleksiyonuna bir göz atmak. Zen Pırlanta kurulduğu andan itibaren kadınların gösterişine bir kat daha gösteriş katmayı kendisine ilke edinmiştir. Bu ilkesini her daim göz önünde bulundurmuştur ve sürekli yeni koleksiyonlar çıkararak kadınları kalbinden vurmuştur.

Forevermark Tektaş Pırlanta KüpeForevermark Tektaş Pırlanta Küpe

Forevermark Cornerstones Tektaş Pırlanta KüpeTria Pırlanta Küpe

Tria Pırlanta KüpeTria Pırlanta Küpe

Türkiye sınırları içerisinde pırlanta sektöründe,  farkını hep gözler önüne sermiş olacak ki kadınların gözde pırlanta markası olmayı başarmıştır. Zen pırlanta, Pırlantanın yalnızca yüzük yapımında kullanılmadığını pırlanta küpe ve pırlanta kolyede de kullanıldığını ayrıca ne kadar zarif ve şık olacağını herkese göstermiştir. Zen Pırlanta bünyesi olarak iddialı tasarımlarından hiç vazgeçmemiş; her tasarladığı ürün içerisinde kendisine ait ihtişam ve cazibe taşımaktadır.

Tria Pırlanta KüpeTria Pırlanta KüpeTria Pırlanta Küpe

Tasarlamış oldukları ler ile kadınların kombinlerine yeni parçalar eklemiştir. Bir kadının vazgeçilmezi pırlanta olduğu düşünüldüğü için her türlü aksesuarda pırlanta kullanılması ihmal edilmemiştir. Yılbaşına özel indirime giren pırlanta kolyeler rahatsız etmeyecek ağırlığı ve tasarımı ile bünyesinde bulundurduğu ihtişamı sizlere yansıtacak. Zen Pırlanta tektaş küpeler tasarımı sayesinde her kıyafet ile uyum içinde bulunacak ve olmak istediğiniz kadın haline bürünebileceksiniz.

Pırlanta küpeKalp Pırlanta KüpeYıldız Pırlanta Küpe Pırlanta Küpe5 Taş Pırlanta KüpePırlanata Küpe

Her bütçeye uygun ürünlerini bulunduğu için her kadının aksesuar çekmecesinde bir adet Zen Pırlanta kolye, küpe ve yüzük bulunmaktadır. Bu sene yapmış olduğu yılbaşı indirimleri ile sevgilinize veya eşinize Zen Pırlanta küpe almanız için size fırsatlar sunmuştur. Her kadının Zen tektaş küpesi olsun diyerek yola çıkan Zen Pırlanta bünyesi bunu başarmış ve kadınların Zen aşkını kabartmıştır. Sizin de sevgilinizi şımartmak ona ihtişam hediye etmek gibi bir planınız var ise Zen pırlanta her alışverişte pırlantalı saat kolye hediye etmektedir. Zen’siz olmaz sloganı ile yola çıkan Zen pırlanta özel günlerde en çok tercih edilen pırlanta kolye, küpe ve yüzüğü farklı boyutlara getirerek ister tatlı ve şirin kolyeler ister asi duruşu yansıtmak için ihtişamlı kolye ve küpeler tasarlamıştır ve muhteşem kampanyalar ile sizleri beklemektedir.