LPG Yedek Parça Online Alışveriş

LPG Yedek Parça Online Alışveriş
Otogaz ekonomik olmasından dolayı benzinli araçlarda kullanımı gün geçtikçe artmakta böylelikle ülkemizde LPG yedek parça ihtiyacı giderek yaygın hale gelmektedir.

Advertorial

Otogaz ekonomik olmasından dolayı benzinli araçlarda kullanımı gün geçtikçe artmakta böylelikle ülkemizde LPG yedek parça ihtiyacı giderek yaygın hale gelmektedir. Türkiye'de LPG'li araç kullanıcı 2016 yılı itibari ile 5.000.000 yaklaşmaktadır. LPG'li araç sayısı arttıkça LPG sistemlerinin parçaları ihtiyaç haline gelmektedir. Özelikle doğu il ve ilçelerimizde bir çok LPG markasının servisi bulunmadığından LPG'li araç sahipleri büyük sıkıntılar çekmektedirler.

 

Firmamız bu tür sıkıntıları gidermek için e ticarete 2011 yılında amatör olarak kurduğumuz sitesi üzerinden en önemli ihtiyaç duyunlan parçaları satmaya başlamış olup 2013 kurumsallaşarak, Türkiye'nin en büyük LPG sitesi haline gelmiştir. Satış fiyatlarımız piyasa servis fiyatlarının çok altında seyrediyor olması yanı sıra dönemsel olarak yaptığımız indirimler ve kampanyalar ile müşterilerimizin dikkatini çekmeyi başarmış olup, daimi müşteriler edinerek sektörümüzde, Türkiye'nin 1 numaralı sitesi olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

 

Atiker, Brc, Lovato ve Landirenzo gibi markalarını piyasanın en ucuz fiyat garantisi ile 1 yıl direk yenileme garantili sipariş edebilirsiniz. Aynı zamanda sitemizden alıp kullanmadığınız ürünleri geri ödeme rahatlığı ile iade edebilirsiniz. Her şey gibi LPG sistemlerinde kullanılan yedek parçalar zamanla kulanım ömrünü doldurur ve aracınızın performansında ve çalışma sisteminde çeşitli arızalar yol açmaya neden olur. Söz konusu yedek parça ihtiyacı ise adresiniz şirketimizin e-ticaret versiyonu LPG yedek parça sitesidir.

 

Atiker, Brc, Lovato gibi piyasadaki en kaliteli yedek parçaları satışa sunduğumuz sitemiz sayesinde en kaliteli ürünlere en uygun fiyattan sahip olabilirsiniz. Yedek parça satın alırken dilerseniz kredi kartınız ile ödeme yapabilirsiniz. Kapıda ödeme seçeneğimiz ve garantili ürünlerimiz ile yedek parça satışında öncü olmaya devam ediyoruz.Otogaz ürünleri alırken dikkat edilecek bazı hususlar vardır bunların başında üretim tarihi ve kullanım ömürleridir. Özellikle bazı fırsat sitelerinde üretim tarihinden yıllar geçmiş LPG filtreleri satılmaktadır. Bu tür ürünleri alıp kullanmanın sorunun çözümünde hiç bir fayda görünmez. Sitemizde satmış olduğumuz ve yedek parçalar hepsi yeni tarihlidir.

 

Kullanıcı ve ödeme bilgileri Rgs yazılım firmasının sağladığı güvenlik sistemleri ile güvence altına alınmış olup sitemiz üzerinden kredi kartınızla güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Kredi kartı bilgileriniz Global Sign 128-bit SSL (Secure Socket Layer) güvenlik sistemi kullanılarak korunmaktadır. Amacımız sadece para kazanmak değil elimizden geldiğince sizlerin aracında oluşan LPG sorunlarına makaleler yayınlayarak çare bulmaktır.