Kompresör Kiralama Hizmetleri

Kompresör Kiralama Hizmetleri
Kompresör sistemlerinin genel çalışma prensibi, atmosfer de bulunan havayı kendi haznesine emerek sıkıştırdıktan sonra yüksek basınçlarda kullanım sunar.

Kompresör sistemlerinin genel çalışma prensibi, atmosfer de bulunan havayı kendi haznesine emerek sıkıştırdıktan sonra yüksek basınçlarda kullanım sunar. Basınçlı hava gerektiren birçok alanda kullanılan kompresör makineleri günümüzde özellikle inşaat ve maden ocakları alanlarında en sık tercih edilen ürünlerdir. Kendi içerisinde farklı gruplara ayrılan kompresör çeşitleri, kullanım alanlarının farklılık gösterdiğinden dolayı çeşitlendirilmiştir. Güç açısından, taşınabilirlik açısından ve özellikleri açısından farklı sınıflara ayrılan kompresör çeşitleri aynı zamanda kendi içerisinde de farklı markalara ayrılmakta.

Kalite denildiğinde şüphesiz herkesin aklına dayanıklılık ve uzun ömürlü terimleri gelir. Kompresör seçiminde de dikkat etmeniz gereken hususların başında kalite gelmekte diyebiliriz. Kaliteli kompresör üreticilerine ait satılık veya ile yapacağınız işlerin daha verimli olabileceğini unutmamalısınız.

Kaliteli Kompresörler

Herhangi bir projeniz için ihtiyaç duyduğunuz kompresör seçiminde elbette ki avantajlı ve dayanıklı bir kompresör seçmek isteyebilirsiniz. Kompresör seçerken önerilerimizi göz önünde bulundurarak doğru kararlar verebilirsiniz.

-Yeni nesil kompresörler tercih edebilirsiniz. Yeni nesil kompresörler genellikle yakıt açısından daha tasarruflu olurlar.

- Yeni nesil kompresörler eski tiplere göre daha hafif olduklarından dolayı taşıma konusunda sizlere avantaj sunar.

- Daha yüksek/hızlı basınç sunarak işlerinizi kolayca halletmenizi sağlar.

- Arıza çıkartma olasılığı daha düşüktür.

Atlas Copco, Compair ve Ingersoll Rand dizel hizmeti için sektörün lider firması hakkında aşağıda ki yazımızda daha detaylı bilgi bulabilirsiniz.

Kiralık Kompresör Hizmeti

Bursa merkezli olan, sektörde 30 yıllık tecrübe ile hizmetlerini en iyi şekilde sürdüren MC Kompresör firması doğruluk, müşteri memnuniyeti ve güvenilirlik ilkeleri ile Türkiye'nin tüm illerine 7/24 hizmet sunan kompresör kiralama firmasıdır.

Dizel ve elektrikli olarak iki farklı gruba ayrılan kiralık kompresör çeşitleri dışında ikinci el kompresör satış hizmeti de sunan MC Kompresör, jeneratör kiralama hizmetini de siz değerli müşterilerine sunmaktadır. Türkiye’de üst düzey firmalarla çalışarak her hizmet sonunda takdir ile karşılanan MC Kompresör firmasının kiralık kompresör ve jeneratör hizmetleri için web sitesini inceleyerek detaylı bilgi ve teklif alabilirsiniz.

İletişim : 0532 525 0442

Mail : [email protected]

www.mckompresor.com