Hatay Kırıkhan'da kanlı kavga: Bestami Şanalan, hayatını kaybetti

Hatay Kırıkhan'da kanlı kavga: Bestami Şanalan, hayatını kaybetti
Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde meydana gelen kardeş kavgasında 41 yaşındaki Bestami Şanalan hayatını kaybetti. Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Kurtlusoğuksu Mahallesi’nde H.Ş. ile Bestami Şanalan isimli iki kardeş arasında ailevi sorunlardan dolayı tartışma çıktı. Tartışma sonucu H.Ş., av tüfeği ile kardeşi Bestami Şanalan'ı öldürdü, yengesi Fatma Şanalan'ı ise yaraladı
Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde bir kişi, tartıştığı kardeşini öldürdü, yengesini yaraladı.Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Kurtlusoğuksu Mahallesi’nde H.Ş. (41) ile Bestami Şanalan isimli iki kardeş arasında ailevi sorunlardan dolayı tartışma çıktı. Tartışma sonucu H.Ş., av tüfeği ile kardeşi Bestami Şanalan'ı öldürdü, yengesi Fatma Şanalan'ı (35) ise yaraladı.

Komşuların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve jandarma ekipleri sevk edildi. Bestami Şanalan’ın göğsünden aldığı kurşun yarası ile olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralanan Fatma Şanalan ise Kırıkhan Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olaydan sonra H.Ş. jandarma tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.