Galatasaray Nuri Şahin'i İstiyor

Galatasaray Nuri Şahin'i İstiyor
Galatasaray Nuri Şahin'i İstiyor

Türkiye Süper Ligi, 6. sırada tamamlayan Galatasaray, kötü sezonu bir an önce unutmak istiyor. Bu doğrultuda, kadroyu yenilemeyi amaçlayan Galatasaray, orta sahaya Nuri Şahin'i transfer etmeyi düşünüyor. Milli futbolcunun bonservisinin elinde olması sarı kırmızılı yönetimin iştahını arttırıyor.

Kaliteli bir bahis deneyimi yaşamak isteyen binlerce kişinin tercihi oluyor.

Orta Sahaya Nuri Şahin

Gurbetçi futbolcu Nuri Şahin, Werder Bremen forması giyiyordu. Kulüple sözleşmesi biten futbolcu boşa çıktı. Bonservis bedeli ödenmeyecek olan Nuri Şahin için Galatasaray oldukça istekli görünüyor. Fenerbahçe'de başkan Ali Koç'un istemediği Nuri Şahin'in Galatasaray'a yakın olduğu bildiriliyor.

Orta Saha Boşaldı

Kiralık olarak forma giyen Mario Lemina ve Jena Michael Seri, sözleşmeleri bittiği için ayrılıyorlar. Selçuk İnan kariyerine nokta koyuyor. Bu sebeple, Galatasaray için orta sahaya oyuncu transferi hayati bir öneme sahip hale geldi. Bonservisi elinde olan milli oyuncunun Galatasaray'a imza atmasının an meselesi olduğu konuşuluyor.

Site üyeleri, güncel adresiyle kazanıyorlar.

Terim İçin Nuri'nin Yeri Ayrı

Nuri Şahin, henüz 16 yaşındayken Milli Takım teknik direktörü olan Fatih Terim tarafından takıma dahil edilmişti. Bundan dolayı, Nuri Şahin'in Terim için yeri ayrı. 31 yaşındaki Şahin, Dortmund formasıyla adından söz ettirdikten sonra, Real Madrid, Liverpool, Werder Bremen formaları giydi. 372 maça çıkan gurbetçi oyuncu, toplamda 38 gol attı ve 65 asist yaptı.

Site üyeleri, dahil sitenin tüm ayrıcalıklarından yararlanıyorlar.