Elart.com’u Tercih Etmek İçin 10 Neden

Elart.com’u Tercih Etmek İçin 10 Neden
Elart, 2001 yılında ticaret hayatına çeyiz mağazası olarak başlamıştır. Bu konuda oldukça başarılı olup, çok büyük bir gelişme göstermiştir. Zaman içerisinde sadece çeyiz alanında değil, günlük ev tekstili alanında da ihtiyaçları karşılamayı hedeflemiştir.

Elart, 2001 yılından bu yana en çok tercih edilen markalar arasına girmeyi başarmıştır. Firma kaliteli ve harika tasarım ürünleriyle gönüllerde taht kurmuş, hem çeyiz hazırlığında olanların hem de evinin ihtiyaçlarını karşılamak isteyenlerin ilk tercihlerinden olmuştur. Elbette bu firmayı diğer markalardan öne taşıyan, tercih sebebi olabilecek birçok sebep mevcut;

  1. Türkiye’nin üç ilindeki geniş mağazaları,
  2. Dünyanın her yerinden güvenli alışveriş,
  3. Yerli üretim,
  4. Güler yüzlü ve uzman kadrosu,
  5. Mağazaya gelmeden kalite kontrol yapmanızı sağlayan sosyal platform hesapları,
  6. Her ürünü detayına kadar açıklayan ve her ürünü yakından detaylı incelemenizi sağlayan web sitesi,
  7. Dünyanın her yerinden ulaşabileceğiniz çağrı merkezi hizmeti,
  8. Diğer firmalarda bulunmayan kendine özgü tasarımları,
  9. Her ürünün sağlık dostu olması ve %100 pamuktan üretilmesi,
  10.  Fiyatlarının diğer firmalara göre daha ucuz ve ürünlerinin daha kaliteli olması bu firmanın tercih edilmesinin nedenleri olarak sıralanabilir.

Elart Dünyanın Her Yerinden Kolayca Ulaşım

, 2001 yılında ticaret hayatına çeyiz mağazası olarak başlamıştır. Bu konuda oldukça başarılı olup, çok büyük bir gelişme göstermiştir. Zaman içerisinde sadece çeyiz alanında değil, günlük ev tekstili alanında da ihtiyaçları karşılamayı hedeflemiştir. Evinizin her türlü ihtiyacını başka hiç bir yerde aramaya gerek duymaksızın bu firma ile karşılamanız mümkün. Geniş ürün yelpazesi, renk seçenekleri ve harika tasarımlarıyla sizi cezp edecek birçok ürün mevcut.

Bu firma, Türkiye’de 500’den fazla mağazasıyla hizmet vermektedir. Bulunduğunuz ildeki en yakın mağazadan veya web sitesi üzerinden alışverişinizi yapabilir, çeyizinizi tamamlayabilirsiniz. Geniş satış ağı sayesinde Türkiye’nin hemen her yerinde mağazası mevcut olup, sizler için en iyi hizmeti sunmakta olan firma, güler yüzlü ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerin memnuniyetini kazanmıştır.

Elart, Türkiye'deki satış noktaları haricinde, Dünya üzerinde de 40’dan fazla ülkede bilinmekte ve satış yapmaktadır. Bu satışlarını web sitesi üzerinden gerçekleştiren bu firma, Türkiye’ye gelme imkanı olmayan ama bu muhteşem ürünlere sahip olmak isteyenlere böylece hizmet vermektedir. Yurtiçi veya yurtdışı fark etmeksizin www.elart.com adresinden alışveriş yapabilir, istediğiniz ürünü kapınıza kadar getirtebilirsiniz.

Elart Ev Hanımlarının 1 Numarası

Ev kuracakların, ya da evindeki eşyalarını yenilemek isteyenlerin önem verdikleri unsurlardan biri de elbette ki bütçe. Alışveriş yaparken en çok dikkat edilenlerden biri de yapılan alışverişte karlı çıkmak. Bu firma bu konuda da müşterilerini yalnız bırakmıyor. Gerek mağazalarında gerek internet sitesinde zaman zaman yaptığı kampanya ve indirimlerle, beğendiğiniz ürünü en uygun fiyata almanıza yardımcı oluyor.

Yatak örtüleri, pike-yatak setleri, battaniye setleri, nevresim takımları, havlu-banyo ürünleri, nişan seti-cibinlik, yemek-salon takımları seçenekleriyle eviniz için aradığınız her şeyi www.elart.com  web sitesinde veya mağazalarında bulmanız mümkün.

Bu firma, önceliğine kalite ve müşteri memnuniyetini koymuş bir firma. Hazırladığı ürünlerin kumaşlarından tutun da kullandığı işleme malzemelerine kadar her şey en dayanıklı en kaliteli ürünlerden seçiliyor. Türkiye’nin en seçkin ve modern fabrikalarında, ISO 9001 kalite standartları ile üretilen ürünler, çok uzun yıllar kullanabileceğiniz şekilde üretiliyor.

bünyesinde, klasik çeyiz ve ev tekstili ürünleri bulabileceğiniz gibi, modern dokunuşlarla üretilmiş ürünler de bulmanız mümkün. Her zevke hitap eden modelleri ile alıcılara çok fazla seçenek sunuyor. Zaman akıp giderken, ihtiyaçların ve isteklerin değiştiğinin bilincinde olan bu firma, değişen ve gelişen zamana hızla ayak uyduruyor.

Elart’ın %100 Yerli Üretim Ürünleri

Elart, tasarım, renk ve çeşit bakımından birçok rakibini geride bırakmayı başarmış. Tasarım anlamında doğadan ilham alan firma, alıcısının istekleri doğrultusunda şekilleniyor. Günümüz yaşam şartlarında şehir hayatından, yoğunluk ve keşmekeşten bunaldığımız anlar olabiliyor. Böyle zamanlarda içimizi ferahlatacak şeyler görmek istiyoruz. Bu ihtiyacın farkında olarak ortaya çıkardığı ürünlerde doğa manzaralarından, doğanın iç açıcı renklerinden ve desenlerinden faydalanarak evlerimize huzur getiriyor.

Elart, kadını en iyi kadın anlar mantığı ile yola çıkarak, bir kadının istek ve ihtiyaçlarını tahmin edebilme becerisini bünyesinde istihdam ettiği kadın çalışanlarına borçlu. Çalışanlarının %80’i kadınlardan oluşan firma, biz kadınların hayal gücünü, isteklerini en iyi şekilde tasarımlarında ortaya koyuyor. Mağazalarına gittiğinizde ya da www.elart.com adresinde gezinirken “işte tam benim aradığım” diyeceksiniz.