Doğru Mama Seçeneği

Doğru Mama Seçeneği
Tüylü dostlarınız için tercih edebileceğiniz pek çok mama çeşidini juen pet market kedi-köpek severlere sunuyor.

Kediler İçin Mamalar

Kediler için mama çeşitleri geçmiş yıllarda bir elin parmaklarını geçemiyorken günümüzde neredeyse her kedi cinsine özel olarak üretilmiş mamalara rastlamak mümkün hale geliyor. Kedi için mama neye göre alınır?

Hangi Kedi Mamasını Kullanmalıyız?

Kedi maması tercihini yapmadan evvel temel anlamda kedinizin hangi yaşta olduğunu ve ihtiyaçlarının neler olduğunu göz önünde bulundurmak gerekiyor. Kedinizin kısırlaştırılıp kısırlaştırılmadığı da mama seçimi konusunda önemli bir kriter oluyor.

Kedinizin çok daha sağlıklı olması için gereken tüm mineral, vitamin, besinleri içeren çok çeşitli kedi mamaları arasından seçim yaparak gelişim evresine göre beslenmesi sağlanıyor. Kediler kimi zaman mama konusunda çok seçici davranabiliyorlar.

Site üzerinden yavru kedi mamaları ve yetişkin kedi mamaları kategorilerindeki tüm ürünleri ve içerikleri görüntüleyebilirsiniz. Ayrıca sevimli tüylü dostumuzu mutlu edebilmek adına kategorisini inceleyebilirsiniz.

Kediler İçin Oyuncaklar

Sevimli kediler uyumadıkları zamanlarda oyuncaklarla da vakit geçirmeye, oyalanmaya bayılırlar. Kediniz için bölümünden güzel bir oyuncak seçerek ona çok güzel bir hediye vermiş olursunuz.

Köpekler İçin Mamalar

Köpek maması tercihleri, köpeklerin çok daha sağlıklı bir yaşam sürdürmesi için önemli konulardan biri. Sadık dostlarımızın daha uzun ömürlü ve daha sağlıklı olması, en başta sahiplerinin sorumluluğunda olduğu için köpek maması seçimleri titizlikle yapılmalı.

Aslında tek yapılması gereken şey mamanın içeriğini detaylı bir şekilde incelemek. İçeriğine göre kaliteli mama seçimi analizini kolaylıkla yapabiliriz. Ayrıca köpek ödül maması seçiminde de juen pet market pek çok seçenek sunuyor.

Köpekler İçin Oyuncaklar

Köpekler için ise oyuncak seçebilmek, piyasada pek çok bulunan köpek oyuncakları arasında oldukça zor olabiliyor. Birçok köpek yeni bir köpek oyuncakları ile karşılaştığı anda heyecanlanıyor. Köpekler ve oyuncaklarla oynayarak onların tüm ilgisi üstünde tutulabiliyor.

Köpeğiniz ile oynamak için zamanınız kalmadığı, fakat zamanını geçirebilmesi adına ona bir şey vermek istediğiniz günler olacaktır. Köpeğinizi rahatlatmak için üretilmiş çiğneme oyuncakları arasından bir satın alma tercihi yapabilirsiniz.