Bursa'da Peyzaj ve Bahçe Düzenleme Hizmeti

Bursa'da Peyzaj ve Bahçe Düzenleme Hizmeti
Kelime anlamı "bahçe düzenleme" olan peyzaj için birden farklı alanlar bulunmaktadır. İster yeni yapılan bir sitenin peyzajı, isterse kentsel dönüşüme girmiş alanların yeniden oluşturulması, ya da evinizin bahçesini ve yakın çevresini düzenleme arzusunda olun, peyzaj tüm bu alanları kapsamaktadır.

Verdiğimiz Hizmetler

Güney Botanik, başta olmak üzere, bahçe düzenleme, bahçe ışıklandırma, dikey bitkilendirme, kayrak taşı uygulamaları, süs havuzu ve yapay şelale yapımı konularında uzman bir ekibe sahiptir. Hizmet bölgeleri Bursa Nilüfer ve Mudanya gibi merkez ilçeleri ile İznik, Yenişehir, İnegöl gibi diğer ilçelerini kapsamaktadır.

Bursa'da 2018 Mart ayında faaliyetlerine başlayan firmamızın kuruluş tarihi yeni sayılsa da tecrübeli eller ile aradaki bu zaman farkı kısa süre içerisinde kapanmıştır. Yaptığımız işlerde temel dayanağımız, yalnızca birinci sınıf malzeme ve üst düzey işçiliktir.

Bursa Bahçe Düzenleme ve Bakımı


Periyodik bahçe bakımı ve sıfırdan bahçe düzenleme hizmetini bizden alarak, hem zaman bakımında hem de ekonomik açıdan tasarruf etmiş olacaksınız. "Düşük fiyat, düşük kalitedir" önermesinden yola çıkarak siz değerli müşterilerimizin yalnızca en iyisiyle muhatap olmanızı isteriz. Bu doğrultuda en iyi malzemeleri kullanıyor oluşumuzu yinelemek isteriz.

Bahçe Bakım Hizmet Aşamaları

  • Budama
  • Çim Biçme
  • Gübreleme
  • İlaçlama
  • Tırpanlama

Bursa Civarında Ücretsiz Keşif

Bursa Nilüfer, Balat, Altınşehir gibi merkez ilçeler ile İznik, Mudanya, İnegöl, Kestel, Gürsu gibi ilçelere ücretsiz olarak gidiyor, işletme ya da evinizin peyzaj ihtiyaçları doğrultusunda keşif ve fiyat teklifi hizmeti sunuyoruz.

Ayrıca firmamız kapama meyve bahçeleri tesisinde, çiftçilere her türlü teknik destek ve bilgi yardımı sunarak, yaş sebze meyve ihracatında ihracat yapan firmalara ürün tedarik ve bilgi konusunda destek vermektedir.

Bursa'nın neresinde olursanız olun, sizinle tanışmayı ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda, bizlerden hizmet almayacak olsanız dahi, yardımcı olmaktan çekinmiyoruz. Sitemizde bulunan iletişim seçeneklerinden, bizlere dilediğiniz zaman yazılı ve sesli iletişim kanallarından ulaşabilirsiniz. Amacımız görseli daha güzel bir Türkiye elde etmektedir. Bu amaç doğrultusunda yıllardır var gücümüzle çalışmaktayız.

Ayrıntılı bilgi için adresinden firmamızın İnternet sitesine ulaşabilirsiniz.