Bebek Mevlüt Elbisesi ve Mevlüt Kıyafetleri Hayabebe Ürün Gruplarında

Bebek Mevlüt Elbisesi ve Mevlüt Kıyafetleri Hayabebe Ürün Gruplarında
Yenidünyaya gelen bebeği manevi anlamda korumak için mevlüt düzenlenir. Bebeğin kötülüklerden korunması için edilen dualardan oluşur. Mevlüt kıyafetleri ile o günü daha özel hale getirebilirsiniz.

Yenidünyaya gelen bebeği manevi anlamda korumak için mevlüt düzenlenir. Bebeğin kötülüklerden korunması için edilen dualardan oluşur. ile o günü daha özel hale getirebilirsiniz. Mevlüt sırasında edilen dualar ile bebeğin korunması sağlanırken Müslüman olarak hayatını sürdürmesi ve şeytanın şerrinden uzak kalması için dualar okunur. Allah’ın emir ve buyrukları ile yaşaması, vatan ve milletine hayırlı olması için dualar edilir. Mevlüt, Peygamber efendimizin sünnetidir.

Bebek Mevlüt Elbisesi Nasıl Olmalı?

Güzel ve anlamlı mevlüt gününde bebek mevlüt elbisesi özenle seçilmelidir. Kız ve erkek bebekler için ayrı renk ve desenlerden oluşan farklı mevlüt kıyafetleri bulunur. Şehzade mevlüt takımı, çiçek desenli ve tül fırfırlı mevlüt takımları, halkalı erkek mevlüt takımı, pileli kız mevlüt takımları ile bebeklerinizi o güne özel çok şık giydirebilirsiniz. Özel dokuları ve terletmeyen içyapıları ile bebekleriniz o güne çok özel hazırlanacak.

Erkek Bebeği için Bebek Mevlüt Elbisesi ve Modelleri

Erkek bebeklerine özel şehzade mevlüt takımı, sade erkek mevlüt takımı, altın simli takımlar, halkalı erkek mevlüt takımları özel kumaşlar ile kanserojen madde içermez ve antialerjiktir. Özel pamuklu dokusu bebeğinizin mevlüt sırasında rahat etmesini de sağlar. Erkek bebeğiniz için seçeceğiniz özel mevlüt kıyafetleri ile çocuğunuz çok şık görünür.

Kız Bebeği için Bebek Mevlüt Elbisesi ve Modelleri

Tüllü elbiseler, çiçek desenli mevlüt kıyafetleri, fırfırlı ve pileli kız bebek mevlüt elbiseleri ve lüks gipürlü kız takımları kanserojen madde içermez ve antialerjiktir. Kız bebeğiniz için tasarlana özel modelleri Hayabebe farkıyla bulabilir ve bebeğinizi o gün çok şık hale getirebilirsiniz.

Bebeklerinize özel kıyafetleri Hayabebe ile güvenli alışverişin adresinde bulabilirsiniz. Beğendiğiniz modeli inceleyin ve sepete ekleyerek alışverişin keyfini yaşayın. Detaylı anlatım ve resimlerden kıyafetleri görebilirsiniz. ürünü değiştirebileceğiniz gibi iade etme olanağına da sahipsiniz. Kategorilerden istediğiniz bebek kıyafetini görebilir, sipariş ederek kısa sürede istediğiniz adrese getirtebilirsiniz. Güvenli ödeme sistemi ile kredi kartından alışveriş yapabileceğiniz gibi nakit ödeme seçeneklerini de seçebilirsiniz.