Astroloji ile Burçlar ve Tarihleri

Astroloji ile Burçlar ve Tarihleri
Astroloji kısaca burçla ve özellikleri olarak isimlendirebileceğimiz, burçların karakterlerini ve davranış biçimlerini ortaya koyan bir inanış ve bir sistem olarak yorumlayabiliriz.

Astroloji kısaca burçla ve özellikleri olarak isimlendirebileceğimiz, burçların karakterlerini ve davranış biçimlerini ortaya koyan bir inanış ve bir sistem olarak yorumlayabiliriz. İnanışa göre güneşin hareketlerinden yola çıkarak her bir burç kendi içerisinde sınıflandırmakta ve belirli karakteristik özellikler göstermektedir. bu sebepten ötürü kendi burcunu merak eden, insan ilişkilerinde ve karakterinde nasıl olduğunu bilmek isten kişilerin en çok merak ettiği ve sıklıkla takip ettiği bir inanıştır. Dünyanın diğer gezegenlerle yaptığı hareketin bütün insanları etkilediği ve bunları da davranışsal olarak inceleyen dal olarak kabul edilebilen astroloji bilime göre 12 adet farklı karakter yani burç bulunmaktadır. Astrolojik olarak yorumladığımız bu karakterlerden bazıları birbirlerine paralellik gösterirken bazıları da birbirlerine taban tabana zıt olarak dikkat çekmektedir.

Burçlar ve tarihleri konusuna değinecek olursak güneş burçları arasında ilk sırada olan burç koç burcu en son sırada olan burç ise balık burcu olarak nitelendirilebilmektedir. sitesini ziyaret edebilirsiniz.