Anne Adaylarını Mutlu Edecek Anneler Günü Hediyeleri

Anne Adaylarını Mutlu Edecek Anneler Günü Hediyeleri
Annelik duygusunu yeni tatmış çiçeği burnunda anneler ya da bebeğini kucağına alacağı an için gün sayan anne adayları için geçirecekleri ilk anneler günü oldukça önemli ve anlamlı.

Annelik duygusunu yeni tatmış çiçeği burnunda anneler ya da bebeğini kucağına alacağı an için gün sayan anne adayları için geçirecekleri ilk anneler günü oldukça önemli ve anlamlı.

Bu nedenle eşlere bu konuda çok iş düşüyor. Eşinizin ilk anneler gününde ona bebeğiniz adına vererek onu mutlu etmeli ve yaşadığı annelik duygusunun ne kadar ulvi bir his olduğunu bir kez daha hatırlatmalısınız.

Annelerinden gördükleri şefkati ve sevgiyi aktaracakları biricik bebeklerinden gelecek bir hediyenin mutluluğunu yaşatmak istediğiniz eşinize alabileceğiniz en güzel hediye nedir diye sorarsanız tabii ki içerisinde bebeğini ona hatırlatacak alternatifler deriz. Gelin çiçeği burnunda anne adaylarına neler alabileceğinizi birlikte inceleyelim ve biricik eşiniz için en güzel anneler günü hediyesini seçelim.

Azuris Gümüş Anne Şefkati Kolye

Annelerin çocuklarına duyduğu sevgi ve şefkati somutlaştırmak pek mümkün olmasa da anne ve çocuk figürlerinin kullanıldığı bu kolyeyle anlatabileceğinizi düşündük ve sizler için 925 ayar gümüş rose altınla kaplanmış bu şık kolyeyi seçtik. Zirkon taşlarla süslenmiş kalp figürünün de yer aldığı bu şık kolye ilk anneler günü hediyesi olarak harika bir seçenek.

İlk Anneler Günü Arabalı Bebek Önlüğü

Evinizin minik üyesini hediyenize ortak etmek isterseniz onun için tasarlayacağınız bebek önlüğünde eşinize mesajınızı iletebilirsiniz. Kız ve erkek bebekler için farklı modelleri bulunan önlük, mesajıyla sürpriz bir kutlama hazırlamanıza yardımcı olacak.

Bizi Leylekler Getirdi Ahşap Müzik Kutusu

Çiçeği burnunda anne adayının bebeğine doğmadan dinlettiği müziklere bir yenisini eklemek isterseniz bu sevimli müzik kutusunu armağan edebilirsiniz. “Seni leylekler getirdi” masalından ilham alınarak tasarlanan tamamen ahşaptan üretilen müzik kutusu hem anne adaylarını hem de yavrularını mutlu edecek hediye seçeneği.

Kişiye Özel Bebek Albümü

Yeni dünyaya gelen bebeğiniz adına verebileceğiniz, annesini mutlu edecek hediyelerden biri de onunla geçirdiği güzel anların fotoğraflarının yer aldığı bir albüm olacaktır. Üstelik bu albümde bebeğinizin kaç kilo doğduğu, boyunun kaç santim olduğu gibi küçük detaylara da yer verebiliyorsunuz. Toplam 15 sayfa olan albüm yıllarca saklayabileceği harika bir hediye olacak.

Mutlu Bebekler Hediye Sepeti

Bebeğinizi kucağınıza almak için gün saymaya başladıysanız anne adayı eşinize alabileceğiniz en güzel hediyelerden biri de bebeğinizin doğduğunda giyeceği ilk giysileri ve ilk oyuncakları olabilir. İlkleri yaşamanın heyecanını bolca yaşayacağınız bu günde eminiz eşiniz bu hediyeyle mutluluk gözyaşları akıtacak.

Anne Adaylarına Özel Sertifika

Bir kadının başına gelebilecek en güzel şey anne olmak hiç kuşkusuz. Bu duyguyu yaşamak için gün sayan eşinize daha bebeğini kucağına almamışken anneler günü heyecanını yaşatmak ve bu günü unutulmaz kılmak için bir sertifika hazırlayabilirsiniz. üzerine mesajınızı ekleyeceğiniz sertifika anne adayına verebileceğiniz en harika hediye seçeneklerinden.

Annesinin Kızı Hamile Tişörtü

Bir kız çocuk sahibi olacaksınız ve o da tıpkı annesine benzeyecek hissediyorsunuz. Hislerinizi bir hediyeyle eşinize anlatmaya ne dersiniz? Siyah ve beyaz renk seçenekleri bulunan tişört üzerinde “annesinin kızı” mesajı yer alıyor. Farklı beden seçeneklerine de sahip olan tişört ideal arasında yer alıyor.

İsimli Bebek Ayakizi Kolye

Bebeğinizin yumuk yumuk ellerini ve ayaklarını öpmeye doyamayan, kokusunu duymadan uyuyamayan bir eşe sahipseniz alabileceğiniz en güzel hediye ayak izi şeklinde isimli kolye olacaktır. Üzerine bebeğinizin ismini yazdırabileceğiniz kolye altın suyuyla kaplanmış olup 42 cm zincire sahiptir.