Ameliyatsız estetik çeşitleri

Ameliyatsız estetik çeşitleri
Günümüzde bakımlı ve sağlıklı olmanın öneminin anlaşılması ve artmasıyla birlikte hem bayanlar hemde baylar vücudunun birçok bölgesinde estetik operasyonları yaptırmaktadır.
Günümüzde bakımlı ve sağlıklı olmanın öneminin anlaşılması ve artmasıyla birlikte hem bayanlar hemde baylar vücudunun birçok bölgesinde operasyonları yaptırmaktadır. Baylar özellikle yüz ve el bölgesindeki görünüm bozukluklarını gidermek isterken bayanlar ise başta yüz, eller ve kollar, bacaklar, göğüslerden omuzlara ve çeneye kadar olan bölgeler ile özellikle yazın sahilde mayo ile güneşin keyfini çıkarmak isteyenler diz üstünden başlayıp karın ve bel bölgesi ile göğüs etrafına estetik yaptırmak istemektedir. Böylece hem baylar hemde bayanlar göz alıcı bir güzelliğe sahip oldukları gibi özgüvenleri de artmaktadır.

Ancak burada sorun canım yanar mı? Acı çeker miyim? Yanlış ameliyat olursam rahatsızlığım daha da artar mı? Gibi sorular akıllara gelmektedir. İşte tüm bu soruları ve tereddütleri ortadan kaldıran insanların hizmetine sunulmaktadır. Yaklaşık iki üç yıldır ülkemizde tedavide kullanılan bu yöntemler kısa süre içerisinde elde ettiği ağrısız, sızısız ve acısız aynı zamanda etkili sonuçları nedeniyle insanlar tarafından sıkça başvurulan bir tedavi yöntemi olmuştur. Saatler içerinde günlük hayatınıza kaldığını yerden devam edebilirsiniz.

Karboksiterabi

Karboksiterabi tamamen ameliyatsız estetik tedavisi olarak karbondioksit gazı kullanılmakta ve deri altına enjekte edilen karbondioksit gazı ile bölgesel alanda kan dolaşımını arttırarak metabolizmayı hızlandırarak bölgesel zayıflamayı sağlar. Aynı zamanda selülitlerde, ameliyat izlerinde, deri çatlaklarında, cilt gençleştirmede ve cilt ülserlerinde tercih nedenidir.

Mezoterapi

Mezoterapi vitamin, homeoptik ilaçların ve aminoasitlerin karışımı sonucu mikroenjeksiyon yöntemiyle cildin orta kısmına uygulanan bir tedavisi tekniğidir. Cilt yenileme, bölgesel zayıflama, cilt lekesi, keloid tedavisi, selülit, saç hastalıkları ve çatlaklar gibi birçok rahatsızlıkta kullanılabilmektedir.

Kimyasal Peeling

, deri ve deri üzerinde var olan ölü hücrelerin ciltten ameliyatsız bir şekilde arındırma yöntemidir. Burada cildin üst kısmındaki ince derinin kontrollü bir şekilde soyulması sonu yeni bir deri tabakasının oluşturulması yöntemidir. Burada deri analizinin çok iyi yapılması gerekir. Çünkü derinin durumuna göre yüzeysel, orta ve derin soyma tedavileri uygulanmaktadır. Böylece çeşitli aşamalarda olan güneş lekeleri, akne izleri ve kırışıklıklar tedavi edilmektedir.