Van'ın Yeni Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici Kimdir?

Van'ın Yeni Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici Kimdir?
Van'ın yeni emniyet müdürü kimdir? Van'ın emniyet eski müdürü Mahmut Karaaslan'ın Ankara Emniyet Müdürü olarak Ankara'ya atanmasının ardından Van'a atanan 1. sınıf Emniyet müdürü Mehmet Suat Ekici'nin özgeçmişi Van Emniyet Müdürlüğünün resmi web sitesinde yayınlandı.
HABERVAN.COM- Van'ın yeni emniyet müdürü kimdir? Van'ın emniyet eski müdürü Mahmut Karaaslan'ın Ankara Emniyet Müdürü olarak Ankara'ya atanmasının ardından Van'a atanan 1. sınıf Emniyet müdürü Mehmet Suat Ekici'nin özgeçmişi Van Emniyet Müdürlüğünün resmi web sitesinde yayınlandı.
 
ÖZGEÇMİŞ
 
 
11.06.1969 Denizli İli Çal İlçesi doğumlu olan Müdürümüz, 01.08.1991 yılında Polis Akademisi'nden komiser yardımcısı olarak mezun olmuş, sırasıyla İstanbul, Başbakanlık Koruma Müdürlüğü, Ankara, KOM Daire Başkanlığı, Diyarbakır, İstanbul Etiler PMYO ve son olarak İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görev yaparken, 2015 yılında 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi etmiştir.
 
Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı kadrosunda Polis Başmüfettişi olarak görev yapmakta iken, 14.03.2016 tarih ve 2016/135 sayılı Kararname ile Van İl Emniyet Müdürü olarak atanmış, 15.03.2016 tarihinde yeni görevine başlamıştır.
 
İyi derece İngilizce bilen İl Emniyet Müdürümüz Sayın Mehmet Suat EKİCİ, evli ve 2 çocuk babasıdır.