Van 2015 genel seçim sonuçları!Milletvekili sayıları ve oy oranları

Van 2015 genel seçim sonuçları!Milletvekili sayıları ve oy oranları
Van 2015 genel seçim sonuçları!Milletvekili sayıları ve oy oranlarıVan 2015 genel seçim sonuçları!Partilerin oy oranları hangi parti yüzde kaç oy aldı Van ili ve ilçelerine ait 7 Haziran Van milletvekili genel seçim sonuçları habervan.com'da olacak.
Van 2015 genel seçim sonuçları!Partilerin oy oranları hangi parti yüzde kaç oy aldı.. Van ili ve ilçelerine ait 7 Haziran Van milletvekili genel seçim sonuçları habervan.com'da olacak.Tüm yurtta vatandaşlar büyük bir merakla 25. Dönem Milletvekili Seçim sonuçlarının belirlenmesini bekliyor. Vatandaşlar ayrıca oy kullandıkları illerde hangi partinin daha fazla oy alacağını da merak ediyor

7 Haziran 2015 25.dönem milletvekilliği seçimleri oy verme işlemi sona erdi ve gözler seçim sonuçlaına çevrildi.YSK Saat 21:00'a kadar seçim sonuçlarının yayınlanamasını yasaklamış durumda.Bu yasaklar kalkar kalkmaz sonuçlar habervan.com'da olacak.



Van'da 8 milletvekili meclise gidecek.Van'dan hangi parti kaç milletvekili çıkardı kimler meclise gidiyor hepsi burada olacak.Bizden sakın ayrılmayın.