Özge Burak Değer kimdir!Ak Parti Van Milletvekili adayı

Özge Burak Değer kimdir!Ak Parti Van Milletvekili adayı
Özge Burak Değer kimdir?Ak Parti Van Milletvekili adayı..Ak Parti Van Milletvekili adayı Özge Burak Değer kimdir?detaylar haberimizde..
 Özge Burak Değer kimdir?Ak Parti Van Milletvekili adayı..Ak Parti Van Milletvekili adayı Özge Burak Değer kimdir?detaylar haberimizde..

 Kısaca kendinden bahsetmek istediğini ifade eden Değer, “1983 yılında Van’da doğdum. Üniversite lisans ve yüksek lisansımı Eskişehir Osmangazi Üniversitesinde tamamlayarak memleketime geri döndüm. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nde Türkiye Cumhuriyet Tarihi dalında tezli yüksek lisansımı tamamlayarak eğitimci, girişimci ve aktif bir iş kadını olarak özellikle kadınlar ve gençler üzerinde önemli projeler üzerinde çalışmaktayım. Şu an Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’nin Doğu Anadolu Bölge Müdürlüğü görevini yürütmekteyim. Aynı zamanda Van Sanayici ve iş Kadınları Derneğinin Kurucu Başkanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin Kadın Girişimciler İcra Komitesi Yönetiminde Başkan Yardımcılığı görevini üstlenmekteyim. Siyasi hayatıma, Ak Parti çatısı altında başlayarak, teşkilat içersinde merkez ilçe koordinatörlüğü, Tuşba İlçe Koordinatörlüğü ve il başkan yardımcılığı görevlerinde bulunarak aktif siyasette yer aldım” dedi.
Değerli İl Başkanı sayın. Zahir Soğanda’nın yeni yönetiminde de görev alarak 5. olağan kongre öncesine kadar görevime devam ettiğini ifade eden Değer, “Aday adaylığım için çıktığım bu yolda, demokrasiye, adalete, insan hak ve özgürlüklerine, laikliğe, bu ülkenin gelecek ideallerine bağlı ve sevgisini bu ülkenin bütün renklerini severek gösteren bir anlayışın ve duruşun sahibi olan Ak Parti çatısı altında bu davayı benimseyerek özellikle bölgemizdeki kadın ve gençlerin eğitim, iş olanakları ve istihdamlarının arttırılması, gençlerin kişisel ve sosyal gelişimini destekleyen, potansiyellerini gerçekleştirebilmelerine imkan sağlayan, karar alma ve uygulama sürecinde iş ve sosyal hayatın her alanında etkin katılımlarını arttırmayı ve yenilikçi fikirleri hayata geçirmeyi hedeflediğim projeler üzerine çalışmakta ve memleketimin yüzyıllardır birçok medeniyete ev sahipliği yapan güzel Van’ımızın tarihi dokusu ve kültürel mirasına sahip çıkarak ilimizin kültür ve turizmine ivme kazandırmak için çalışmalar planlamaktayım. Bu çerçevede saygıdeğer konuklarıma önemle vurgulamak isterim ki bir Vanlı olarak memleketimin her köşesini çok sevmekte ve bu sevgi ile hizmet için yola çıkmış bulunmaktayım. Gece gündüz demeden kapı kapı dolaşan vefakâr ve cefakâr teşkilat mensuplarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Onların emeği hiç kuşkusuz çok büyük öneme sahiptir. Tüm teşkilatımızın bu davada ciddi emekleri vardır. Bu bağlamda, ben de teşkilattan gelen birisi olarak aday adaylık sürecimde teşkilatımız ile beraber çalışarak hep birlikte sıkılmadık el bırakmayacağım. 7 Haziran seçimlerinde adaylık başvurusunu Ak Parti Van İl Başkanlığına yaptım. Siz değerli hemşerilerimin destek ve dualarını temenni eder, aday adayı olan dava arkadaşlarıma en samimi duygularımla başarılar diliyorum. Yeni Türkiye yolunda gelecek günlerimiz Ak ve aydınlık olsun. Allah yar ve yardımcımız olsun” şeklinde konuştu.