HDP'nin Van mitingi canlı takip et!

HDP'nin Van mitingi canlı takip et!
HDP VAN mitingini kesintisiz webden canlı izle!Yüksekdağ Van'da..Diyarbakır'daki patlamanın ardından gözler HDP'nin Van'daki mitingine çevrilmiş durumda. HDP Eş Başkanı Figen Yüksekdağ Van'da düzenlenecek itingde halka hitap edecek.
HDP VAN mitingini kesintisiz webden canlı izle!Yüksekdağ Van'da..Diyarbakır'daki patlamanın ardından gözler HDP'nin Van'daki mitingine çevrilmiş durumda.HDP Eş Başkanı Figen Yüksekdağ Van'da düzenlenecek itingde halka hitap edecek.

Halkların Demokrasi Partisi(HDP)7 Haziran seçim mitinglerinin finalini Van'da yapacak.HDP Eş Başkanı ve Van 1.sıra milletvekili adayı Figen Yüksekdağ Van'da HDP'nın son seçim mitingini düzenleyecek.6 Haziran Cumartesi Miting saat 12:00'da başlayacak

HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, HDP’nin Diyarbakır mitinginde yaşanan patlamayı imc tv’ye değerlendirdi. Yüksekdağ, “Siyasi iktidar bu son saldırı ile birlikte bir korku imparatorluğu kurmaya çalışıyor” dedi.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ,  HDP’nin Diyarbakır mitinginde yaşanan patlamayı imc tv’ye değerlendirdi.

Yüksekdağ,  “Siyasi iktidar bu son saldırı ile birlikte bir korku imparatorluğu kurmaya çalışıyor” dedi.

Yüksekdağ konuşmasında şunlara değindi:

“Diyarbakır’da gerçekleştirilen saldırıdan sonra Van mitinginin iptal edileceğine dair bazı söylemler, beklentiler oldu ama biz miting planımızda herhangi bir değişikliğe gitmedik.

“Bunun nedeni de çok açık. Siyasi iktidar bu son saldırı ile birlikte bir korku imparatorluğu kurmaya çalışıyor. Sadece seçim güvenliğini tehdit etme olayından, durumunda çıktı. Süreç bir bütün anlamda Türkiye’ye ve bütün seçim sürecine, 7 Haziran’da sandık kurulmasını tehdit eden ve onu hedefleyen bir saldırı ile karşı karşıya kaldık.

“Biz sandıkların üzerinde bir korku imparatorluğu kurulmasına asla ve asla izin vermeyeceğiz. Ve planladığımız duyurduğumuz üzere final mitingimizi de yarın Van’da gerçekleştireceğiz.”

HDP Van mitingi saat 12:00'da başlayacak