YYÜ'de 15 Fakülte birincisine Teşekkür Belgeleri verildi

YYÜ'de 15 Fakülte birincisine Teşekkür Belgeleri verildi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal ÖSYM puanına göre fakültelere birinci olarak yerleşen öğrencilere YÖK Başkanlığı tarafından gönderilen belgeleri verdi.

YYÜ Senato toplantısının bitiminde gerçekleştirilen törenle 2016-2017 eğitim öğretim yılında ÖSYM puanıyla fakültelere birinci olarak yerleşen öğrencilere teşekkür belgeleri Rektör Prof. Dr. Peyami Battal tarafından verildi.

Üzerinde YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç'ın imzası bulunan teşekkür belgelerini 15 fakülte birincisine veren Rektör Battal öğrencileri tebrik etti. YYÜ'yü tercih ettikleri için öğrencilere teşekkür eden Battal, "YYÜ Türkiye'nin köklü ve güçlü üniversitelerinden biridir. bu bilinçle YYÜ'yü tercih ederek buraya geldiniz. İnşallah buradan mezun olduğunuzda donanımlı ve ahlaklı birer birey olarak ülkemize hizmet edeceksiniz. Eğitim hayatınızda başarılarınızın devamını dilerim" diye konuştu.



Törende öğrencilerin teşekkür belgeleri ile içinde çeşitli hediyelerin bulunduğu sırt çantaları Rektör Battal ve YYÜ Senato üyeleri  tarafından verildi.