YYÜ Rektörlüğünden ‘15 Temmuz’ konulu fotoğraf sergisi

YYÜ Rektörlüğünden ‘15 Temmuz’ konulu fotoğraf sergisi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Rektörlüğünün organize ettiği 15 Temmuz etkinlikleri kapsamında fotoğraf sergisi açıldı, resim yarışması düzenlendi.

Van YYÜ Rektörlüğünün organize ettiği 15 Temmuz etkinlikleri kapsamında Aydın Talay Yeraltı Çarşısında fotoğraf sergisi ve resim yarışması düzenlendi. Van Valisi Murat Zorluoğlu ve YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal'ın açılışını yaptığı fotoğraf sergisinde, 50 eser fotoğraf severlerin beğenisine sunuldu.

YYÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü çalışanı ve fotoğraf sanatçısı Murat Cacim'in fotoğraflarından oluşan üniversitenin 15 Temmuz darbe girişimine karşı yaptığı çalışmalardan karelerin yer aldığı sergiyi gezen Vali Zorluoğlu ve Rektör Battal, daha sonra 15 Temmuz konulu resim yarışmasına katılan ilköğretim öğrencilerinin çizdikleri resimleri inceledi. Serginin gezilmesinin ardından Zorluoğlu ve Battal, 15 Temmuz şehitleri için verilen mevlid-i şerife katılmak üzere yeraltı çarşısından ayrıldı. Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Resim Bölümü tarafından düzenlenen yarışmada birinci olan öğrenciye ise çeyrek altın verildi.