Yurtbay Seramik Van'da 2. Showroom'u açtı - Van Haber

Yurtbay Seramik Van'da 2. Showroom'u açtı - Van Haber
Van'da Yurtbay Seramik 2. Showroom'unu açtı. TUşba İlçesi'nde açılan showroom'un açılışında konuşan Vali Taşyapan Vanlıları Van'a yatırım yapmaya davet etti.

HABERVAN.COM Van’ın Tuşba ilçesinde Vali İbrahim Taşyapan’ın katılımıyla bir iş yeri açıldı.

Yurtbay Seramik’in iş ortağı olan Atalılar Showroom, halkın hizmetine açıldı. Gerçekleştirilen açılışta konuşan Van Valisi İbrahim Taşayapan, Vanlıları kente yatırım yapmaya davet etti.

Taşyapan, “Bugün ilimizde Yurtbay Seramik’in bayisi olan showroomun açılışına katıldık. Van’ımıza hayırlı uğurlu olsun. Biliyorsunuz ki ilimiz deprem yaşamış bir il. İnşaat sektörümüz çok canlı, inşallah daha da canlanacaktır. İnşaat sektörü ilerisi olan bir sektördür ilimizde. Bu yüzden böyle bir yatırımın Van’a yapılması önem arz etmektedir. Burası inşaat sektöründe ilimize güzel bir hizmet vermenin adresi olacaktır. Burayı açan arkadaşımız zaten bu işin içinde olan bir arkadaşımız. Bu yatırımla Van’a yatırım yapmaya devam edeceğini de belgelemiş oldu. Biz şunu istiyoruz. Vanlılar Van’da yatırım yapsınlar. Bu şekilde ilimiz istediği yere gelmiş olsun. Yapılan yerin ilimize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.



Gerçekleştirilen açılış törenine Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe, Van Müftüsü Nimettulah Arvas, Tuşba Kaymakamı Musa Sarı, Yurtbay Seramik yetkilileri, kamu kurum amirleri, oda ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.