Yaşar'dan Vanspor için beklenen açıklama!

Yaşar'dan Vanspor için beklenen açıklama!
TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele veren ve maddi sıkıntılar çeken Van Büyükşehir Belediyespor için beklenen açıklama Genel Sekreter Mehmet Yaşar'dan geldi.
YAŞAR GEREKEN DESTEK VERİLECEK!

Sosyal medya hasabın'dan yapılan yazılı açıklamda; "Van Büyükşehir Belediye Spora tarafımızdan gerekli destek verilecektir. Rekabete dayalı, sosyalleştirici, fiziki, zihni ve ruhi hareketler bütünü olan sporun bireysel ve toplumsal yararı temel alındığında hem birey hem de toplumlar için sağlıklı bir yaşam biçimi ve eğitim aracı olduğu da tartışılmaz bir gerçektir. Bütün dallardaki takımlarımıza sahip çıkmak ve sorunlarını çözmek asli görevimizdir. Bu gün Van Büyükşehir Belediye Spor yönetimi ile iki kez bir araya geldik. Takımımız ile ilgili gerekli bilgileri yönetimden aldım. Bilgilendirme toplantıları çok verimli geçti. İnşallah bundan sonrada mevcut yönetim, ve futbolcularımız ile bir araya gelmeye devam edeceğiz." dedi.

"Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz ve aynı zamanda Van Valimiz Sayın İbrahim TAŞYAPAN, takıma sahip çıkmamız için gerekli tedbirlerin alınması talimatını verdiler. Allah'ın izniyle tarafımızdan da gerekli çalışmalar yapılacaktır. Halkımızla birlikte takımımıza sahip çıkacağız."