YARGICI VAN’DA AÇILDI

YARGICI VAN’DA AÇILDI
Türkiye’nin ünlü kadın giyim markası Yargıcı Van'da açıldı.

“AÇILIŞA YOĞUN İLGİ”

Yörük AVM'de Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan mağazanın açılışına Van Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (VAN ESOB) Başkanı İsa Berge, Doğu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, Van Ticaret ve Sanayi Odası (VanTSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fevzi Çeliktaş, Van Burukiler Sosyal Kültürel Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı M.Şerif Erbenzer ile Cahan Group Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Cahan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“YARGICI TÜRKİYE’NİN EN ÜNLÜ KADIN GİYİM MARKALARINDAN BİRİ”

Yargıcı mağazası sahibi, Cahan Group Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Cahan bir Vanlı olarak kente böyle ünlü bir markayı getirdiği için mutlu olduğunu belirterek, “Bir Vanlı olarak, bu memleketin bir çocuğu olarak bugün burada olduğum için çok mutluyum. Yargıcı, Türkiye’nin en ünlü kadın giyim markalarından biri. Mağazamızda giyimden aksesuara, ayakkabı ve çantadan dekorasyona birçok ürün bulunuyor. Bu ürünlerin en önemli özelliği de organik olması. Bu dönemde artık doğal ürünlere, organik pamukla yapılmış elbiselere, kıyafetlere ilgi artıyor. Bende böyle büyük bir markayı Van’da hemşerilerimizin hizmetine sunmak istedim.” Dedi.

İŞ İNSANI ZAHİR CAHAN: YATIRIM VE İSTİHDAM HEDEFLERİM VAR

İş insanı Zahir Cahan, İstanbul’da ve Türkiye’nin birçok metropol şehrinde inşaat sektöründe yatırımlarının bulunduğunu ifade ederek, “20 yılı aşkın yıldır İstanbul’da bulunuyoruz. Cahan Group olarak birçok büyük ve kapsamlı çalışmaya imza attık. Van ile ilgili çok güzel düşüncelerim var. İstiyorum ki bu kent hak ettiği değeri görsün. Bir buçuk milyona yakın nüfusumuz var. Van’ımız Doğu ve Güneydoğu’nun en özel şehirlerinden biri. Çok büyük markalar ile temas halindeyiz. Bu daha başlangıç, Van’a büyük markaları getirmeyi hedefliyoruz. Ben Van aşığı bir insanım. Üniversite ve iş hayatım boyunca hep Van’a nasıl yararlı olabilirim diye düşündüm. Umarım Van halkı da bize sahip çıkar. Yatırım ve istihdam hedeflerim var. Van her şeyin en güzelini hak ediyor.” Diye konuştu.

“KANDAŞOĞLU’NDAN, ZAHİR CAHAN’A TEBRİK”

Doğu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu da iş insanı Zahir Cahan’ı koronavirüsün (Covid-19)  olduğu böylesi bir dönemde, bütün ekonomik ve doğal risklere rağmen ünlü kadın giyim mağazası Yargıcı’yı Van’a kazandırdığı için tebrik etti. Van Ticaret ve Sanayi Odası (VanTSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fevzi Çeliktaş ise Cahan’a ‘İş Yeri Siftah Sertifikası’verdi.